Min älskade Johanna !


Jag blir helt hög av kärlek till min dotter då jag tittar på den här bilden. Min söta lilla prinsessa! Hon var  SÅ GLAD över att få ta en tur med sin dockvagn & Bamse.

När vi hade varit hemma en stund (efter nagelfixet etc) så upptäcker jag plötsligt att vi nästan hade helt slut wet-vipes och det är inte så jätte festligt att upptäcka sånt då man precis kommit hem och "landat" + är ensamna hemma …  Men – när Johanna plötsligt ställer sig vid ytterdörren med sin dockvagn och säger "Mamma, jag vill gå ut!" så gick allt plötsligt som en dans ! 🙂   Så – off we go med bamse och dockvagn mot butiken!

Eftersom vi bor "vägg-i-vägg" med matbutiken så blev det lite för nära för Johanna som gärna ville gå en tur med vagnen så vi gick en liten kort prommis innan vi handlade det vi skulle och gick hem igen .

   
Johanna hade så otroligt kul på vägen och när hon såg den blå/vit trandiga baddräkten med Hello Kitty på inne på H&M så sa hon "Kompis !" också la hon den på vagnen och gick raka vägen till kassan och gav den till personalen. (Johannas kompis Bea hade nämligen en likadan då de lekte i Thailand )

Det har varit så KUL att Johanna har varit så mycket piggare idag ! Nu får vi hoppas att hon vaknar ÄNNU bättre imorgon.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Min älskade Johanna !”

 1. Linda says:

  Hej.

  Det verkar som att din söta lilla tjej varit jättesjuk 🙁 men nu ser hon ut att vara på benen igen, sååå söt med lilla shoppingpåsen på vagnen, inte roligt när de små är sjuka, man känner sig så hjälplös.

  När jag såg bilden på Johanna tänkte jag på när min dotter var i Johannas ålder, och alltid ville dra sin vagn då vi gick ut, tiden går så fort, så håll i den och njut av den… min dotter blir sju år i sommar, så nu är hon lite tuffare, inte så mycket rosa längre och hello kitty försvinner mer och mer från garderoben. jag njuter istället av min tvååriga son….. men alla åldrar har sin charm, jag och Amanda (dottern) är mer kompisar nu… och det är också riktigt coolt.

  Ha det bra, nu ska jag scrolla ikapp mig i bloggen din, sedna måste jag sova.

  Kramar Linda

 2. Hej Linda !

  Tack för din trevliga kommentar! 🙂

  Ja, Johanna har tyvärr varit riktigt dålig men sedan igår så ljusnar det så jag hoppas på en ÄNNU bättre morgondag 🙂

  Jag kan riktigt längta till Johanna är i din dotter Amandas ålder för då kan man göra ännu mer saker tillsammans .. Men var ålder har ju som sagt sin tjusning och jag får passa på att njuta allt rosa & Hello Kitty så länge det varar 😉

  Önskar dig en fantastisk weekend ! Kram ! 🙂

 3. Karin says:

  När min dotter var liten var det spets, krusiduller och rosa som gällde. Vid sex års ålder blev hon en pojkflicka som spelade boll med killarna. Nu är hon 15 och "hårdrockare".

  Njut av din lilla Johanna, vi vet att tiden går fort.

  Godnattkramar från Skåne

 4. Annelie says:

  Barn repar sig fort. Johanna ser ganska kavat ut på bilderna. Bra att hon får komma ut i friska luften. Jag var ensamstående mamma till min son och hade en hund som måste gå ut. Jag tog barnet med mig i vagnen. Han tog absolut ingen skada av det. Han är 37 år idag och jobbar som läkare i Afrika!!

 5. Karin-

  Ja, jag lovar dig att jag njuter denna rosa / Hello Kitty / prinsesse tid till MAX ! också håller jag tummarna för att hon blir som sin mamma som älskar rosa & Hello Kitty fortfarande, vid 38 års ålder 😉 Men det är härligt när de går sina egna vägar och kör sin egen stil ! Önskar dig en underbar weekend ! Kram 🙂

  Annika-

  Ha, ha. Ja , då finns det hopp för Johanna också ! 😉 SKÖNT ! Önskar dig en riktigt härlig weekend ! Kram 🙂

 6. Vilka jättefina bilder

 7. Nettisens says:

  Hello AS & Johnanna!

  Vad skönt att se lilla Johanna lycklig och pigg igen. Min lilla Nattis älskar också att vara ute och gå med sin lilla barnvagn och i julas fick hon en större vagn (liknar en riktig liggvagn) som hon tjatar om att få gå ut med. (Det får bli lite torrare ute först)

  Önskar er båda en fab helg och massor av mys

  Kram från Nettisens

 8. Anonymous says:

  Översta bilden är helt underbart fin!:)

  Johanna är grymt söt och det är du med!

  HA EN FAB FREDAG:D

 9. madeleine says:

  Åh vad söt hon e, så söt att man får tårar i ögonen :-). Åh vad jag längtar tills jag får barn. Din blogg e såå underbar. Blir så glad av den. Kram!

 10. Fia says:

  Åh så söt! Det ska börjas i tid 😉 Ha en jättefin dag och helg!!

 11. Martina says:

  man blir så glad när man ser johannas busiga blick på första fotot här i inlägget.. hon ser så glad ut! det smittar 🙂 tänk och ha en sån liten glad tjej i sitt liv.. vilken lycka! 🙂 och jag älskar ert hem! vilken inredning. guuud säger jag bara 🙂

 12. Vilja says:

  Nääe va söt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *