Min älskade Johanna.

Allmänt

168397-910
Josefine har tagit den här söta bilden.

Här syns det lite bättre hur hon står. Snacka om bra träning för armarna! Jag undrar hur länge jag själv orkat att stå så?? 😉  Den söta baddräken har jag föresten shoppat på H&M tidigare i våras.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Min älskade Johanna.”

 1. Jessica says:

  Jättehärlig pose 🙂
  Vad mysigt ni verkar ha haft det i badet idag 🙂
  Min sessa och jag har haft en UNDERBAR dag i hemstaden ! Glömde dock att kolla vädret innan vi åkte så vi har nästan inga sommarkläder med oss alls ! (Hemma har det inte varit sol på flera veckor …..) Men då får ma ju en anledning till att shoppa 🙂
  Nu sitter jag och myser med bloggar,mysiga tidningar och svenskt godis 🙂
  Lova mig att släcka dina söta blå innan kl 24 ikväll ….;)
  Krameli kram 🙂

 2. AnnaStina says:

  Vännen – tänk om du och din sessa bodde närmare oss, då hade vi gått och myst på badet imorgon vi 4! Ååååå vad det hade varit MYSIGT! 🙂 En dag hoppas jag verkligen att vi bor i samma stad!! Jag blir lycklig då jag läser att ni har haft en underbar dag och att solen skiner även på er! 🙂 Jag sitter också och myser med svenskt godis, JIG shoppade till mig på vägen hem igår. Mumsigt! 🙂 Lovar att göra mitt bästa för att sova före 24 för jag lägger mig ju oftast inte förrän 02 och det är PÅ TOK för sent.. Önskar dig en jätte mysig kväll! Kramisar! 🙂

 3. Jessica says:

  JAAA, ÅH vad mysigt det hade varit om vi bodde i samma stad !! Vilka prinsessdagar vi hade haft hi,hi 🙂 Jag hoppas också att det kan bli så en dag, söta vän !
  Nu ska jag strax vara duktig flicka och krypa ner bredvid in älskade sessa. Det är MYS !
  Nattiskramisar 🙂

 4. AnnaStina says:

  Ja, vi hade haft de mest prinssiga dagarna av alla!! 🙂 Jag var faktiskt riktigt duktig igår och la mig “redan” 00.30.! Kände mig sååå flink! 😉 Hoppas att du och din sessa har haft en härlig fredag.!? Kramisar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *