Min älskade julkalender.


Min egendesignade julkalender som förgyllde mina kunders december 2004.

Julen 2004 fick mina fantastiska kunder i min butik "Gizmo & Co" min egendesignade julkalender hemskickade i posten (+ att vi delade ut i butiken).  I luckorna stod det mest feelgood texter för en skönare december, men jag hade självklart några priserbjudanden också, och julkalendern blev stor succé ! 🙂

 
Här är exempel på texter i min kalender: Lördag 20 dec: Shoppa en julegave till dig själv idag ! Slå in den i ett paket och skriv Till: världens bästa tjej. Från: tja, f.eks. Robbie Williams? ,  Torsdag 18 dec: Förbered helgens festligheter! Vad ska du ha på dig? Hvordan ska du dekke på? Vad ska du bjuda på till fördrink? Om du behöver tips kan du mejla Anna-Stina.

Och nu närmar sig årets julkalender med stormsteg och idag kom jag plötsligt på hur Johannas kalender ska se ut i år ! 🙂  Lovar självklart att fota och visa då den är på plats !  Jag var föresten till Panduro Hobby häromdagen för att inspireras men de hade hängt upp exakt samma änglavingarkalender så där var det inget nytt under solen….

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Min älskade julkalender.”

 1. Mysigt Som kund skulle jag känna mig särskilt välkommen om jag hade fått en sådan

 2. Viktoria says:

  Du är om någon är kreativ! Tänk vad lycklig man skulle blivit som kund ifall man fick en sådan omtänksam kalender, det skulle verkligen lysa upp ens dag. Du verkar vara en sådan omtänksam person, man blir alltid lika glad när man tittar in här varje dag. Du lyser upp ens dag!

  Hoppas dagen blir underbar!

  Kramar

 3. Vilken fin kalender! =) Den skulle man bli glad av!

 4. Mr D says:

  Vad kreativt och duktigt att göra kalendern själv! Johanna blir säkert superglad!

  Hur får du till luckorna? Skär du ut dom med kniv eller finns det färdiga kalendersatser att köpa?

 5. Malin says:

  Vilken kanongullig idé, så´na skulle vara helfestliga att dela ut till alla barnen i min butik :)Tryckte du upp dem i Thailand eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *