Min älskade julkalender!

Allmänt

168397-1785
Min egen julkalender som jag gjorde julen 2003.

Det här är min älskade julkalender som jag gjorde till alla mina underbara lojala kunder på min butik "Gizmo & Co". Jag skickade ut den i posten tillsammans med ett julbrev och responsen blev fantastisk!  för aldrig tidigare hade någon av dem fått en julkalender från butiken de shoppar i.! 🙂

Min tanke bakom denna julkalender var att jag önskade att mina kunder skulle ha min butik "on top of mind" hela den köpstarka decembermånaden. Jag ville förmedla en  "feelgood känsla" genom "glada hälsningar" bakom luckorna så att de tänkte på "Gizmo" varje dag och på så sätt blev påmind om vart de skulle gå och shoppa inför julen 🙂 Men framför allt ville jag med hjälp av kalendern visa min uppskattning för att de som fick den var mina lojala kunder.! Kunderna är (som jag brukar tjata om) alla företags viktigaste tillgång och de ska vårdas ömt.

Bakom luckorna i min julkalender var det INTE traditionella kampanje erbjudanden om % rabatter, jo- en eller två dagar kanske, utan andra mysiga saker…  Här kommer ett exempel:

Måndag 22 dec
Bara två dagar igjen nu… Har du kommit ihåg allt? P.S Sex og singelliv på TV!

Jag ÄLSKAR julkalendrar och har fler att visa men det får bli imorgon…! för nu måste jag verkligen hoppa i säng för idag har jag varit ovanligt jätte trött…zzzz…  och det vill jag inte vara imorgon.

God natt & sov gott alla härliga läsare! Vi ses imorgon! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Min älskade julkalender!”

 1. Erica says:

  Men jösses vilken bra idé!!! Läser en utbildning med marknadsföring men inte har vi pratat om nåt sånt här inte! Allt som du skriver om kunder o sånt är jättebra! Du är som en lärobok 🙂 Tack för alla tips!!

 2. Mie says:

  Hei Anna Stina! Tenkte bare å gi deg et lite tips siden du alltid gir oss så fine tips! Jeg var innom G-Sport i går for å kjøpe ullundertøy (trøye og tights) til meg selv. Der så jeg en hel liten vegg med Prinsesseull! Det het faktisk det! Nydelige små rosa gensere i 100% kløfri merinoull, med små blondekanter. Og kjempe søte små posete rosa ullbukser med snøring i livet. Sukk! Fra str. 80 og oppover. Luer etc. fantes også. Helt perfekt for smårollinger om vinteren. Prinseull fantes også 🙂 et sett ble kjøpt med til min lille nevø.

 3. Heidi says:

  Hei søta! Ja, den julekalenderen var virkelig verdens beste ide! You’ve got IT, girl! Så morsomt å se lille vakre Johanna med tøflene, nå ble jeg glad! Ha en super dag begge to! Klemmer fra Heidi

 4. Ida says:

  wow..for en super ide 🙂 Du er såå inspirerende 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *