Min älskade mormor Signe.

Allmänt

168397-223

Här är jag, mitt hjärta och min älskade mormor då vi var uppe i Luleå senast ( februari ). Idag är det tyvärr inte så bra med henne. Min mamma är där och hon vet inte om lever till att fira sin 90 års dag på fredag 🙁 I förra veckan sa hon till sina sköterskor att hon inte tänker fira sin 90 års dag och tyvärr så har min mormor oftast rätt…..

Usch – det känns helt förfärligt 🙁 Jag och hjärtat reser kanske upp i morgon. Väntar på att mamma ska ringa om status senare i kväll så ser vi.. Planen var att resa upp och fira hennes dag.

Idag har jag en jobbig "Gizmo dag" också.. kan inte förstå alla de som ringer på min mobilsvar ang. gavekort & tillgodelappar de vill ha pengar för? Jag vill ju bara alla ALLT väl. så det gör mig ont då de ringer och är arga på mig…… men jag har ju idag ingen möjlighet att börja återbetala kunder, jag har ju själv förlorat närmare 1,5 miljon på konkursen och har idag INGA pengar kvar…

Det är tur att det alltid finns en sol bakom alla moln… min sol heter JOHANNA! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Min älskade mormor Signe.”

 1. Anna says:

  Är du från Norrland? Har oxå släkt i Luleå…

 2. Jannica says:

  Jag hoppas din mormor håller ut ett litet tag till! Det spelar nog ingen roll hur gammal en människa blir, döden känns alltid lika förfärlig och svår för alla efterlvande då den väl är ett faktum…
  Ville för övrigt säga att jag verkligen beundrar din positiva och sunda inställning till allt trots att din affär nu gått i konkurs, en sådan inställning tror jag bara att en riktigt stark människa klarar av att ha! Kram

 3. AnnaStina says:

  Anna-
  Oh yes, jag är från Luleå! 🙂 Men det är 14 år sedan jag flyttade därifrån. Men min mamma, pappa och bror bor kvar. Har du bott i Luleå?
  Kram! 🙂

  Jannica-
  Tusen TACK omtänksamma & snälla du! 🙂 Ja, det hjälper verkligen att försöka se det positiva i allt man går igenom i livet. Positiva tankar ger positiv energi och det mår man bra av! 🙂 Och det med döden är ju bara helt förfärligt jobbigt.. 🙁 Uff.. jag har såå svårt för tanken att man en dag inte finns.. och jag tycker super synd om min mormor som tyvärr inte har så länge kvar att leva 🙁 Men – det är en bragd att fylla 90 år så hon är lyckligt lottad så! 🙂 Och jag är SUPER GLAD över att hon och min dotter fått träffas fler gånger, det betyder massor för mig! 🙂
  Kram! 🙂

 4. Anna says:

  Nej jag har inte bott i Luleå men min mamma är från Boden eller utanför Boden. Har däremot släkt i Luleå.

 5. Anna says:

  Nej jag har inte bott i Luleå men min mamma är från Boden eller utanför Boden. Har däremot släkt i Luleå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *