Min älskade prinsessa.

Allmänt

168397-945
Den rosa uppblåsa figuren shoppade vi i Thailand och den var GALET billig. Kostade typ 7kr. 🙂 Jessica min vän- ser du vilket album min sessa leker med? 😉 She loves it!!! och din sessa fick också var med på bild här 🙂

Här leker mitt hjärta på sitt rum tidigare idag och ibland när jag ser på henne kan jag tänka:  "Oh my god, har jag en dotter?? I så fall betyder ju det att jag är MAMMA?!?" Precis så overkligt känns det ibland…!  🙂

Nu är det HÖG tid för chipsen och dippen och läsken! också ska jag hoppa ner i soffan där JIG ligger och se film. Måste bara tända alla 27 ljus först… jag är helt galen i ljus… Kan absolut inte sitta i soffan i 5 minuter ens utan tända ljus. Jag är helt enkelt en "ljusoholic" 😉

Hoppas du myser i kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Min älskade prinsessa.”

  1. Jessica says:

    Gulle dej 🙂
    Vad GLAD jag blir när jag ser att hon tycker om albumet och att min lilla sessa finns på bild där 🙂
    Godnattis 🙂

  2. AnnaStina says:

    Hon älskar albumet!! 🙂 Och varje gång hon ser Jolina så skrattar hon av glädje! De måste få ses en dag snart! 🙂 Kramisar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *