Min alskade prinsessa!

Allmänt

168397-2557
Min prinsessa på Kata Noi beach idag. Hon har på sig klanning från PO.P. Ser ni vad som tittar fram i bakgrunden? Vecko Revyn! Idag var det førsta gången jag shoppade V.R på många, många, många år… før det var den enda svenska tidning jag hittade som jag inte redan har 😉  Jag blev lite nostalgisk då jag satt och bladdrade i den før jag alskade V.R då jag var yngre och missade inte ett enda nr.!

Phuket kl. 21.15, tisdag kvall.

Jag tar crazy mycket bilder på Johanna (tack vare bloggen..) men det ar inte så ofta jag lyckas fånga ett så bra øgonblick som detta.! Den har bilden på Johanna gør mig lycklig! 🙂

Efter att jag fotade den har bilden så packade vi ihop oss på stranden och åkte tillbaka till Kata Beach och Johanna var så trøttis då att hon somnade på vagen och då passade det PERFEKT! før mig och JIG att gå och ta massage, pedikyr & manikyr 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Min alskade prinsessa!”

 1. Maria says:

  Det är verkligen att härligt kort, barn som är glada och skrattar kan verkligen få en på bra humör och ofta kan man inte annat än att le 🙂

  Hon är en riktig sötnos!

 2. Meli says:

  va söööt hon e 🙂

 3. AnnaStina says:

  Maria-
  Tack snalla du! 🙂

  Meli-
  Tack ! 🙂

 4. M i n d i says:

  Sötis!
  Hi-hi…. Vecko Revyn är verkligen nostalgi! 🙂

  Kram
  M I N D I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *