Min älskade regnflicka.


Sötnosen.

Johanna älskar att vara ute på balkongen,  "ut mamma!" säger hon och drar i handtaget  🙂  Och idag då det regnade så sprang hon iväg i full fart och hämtade sin regnkappa och sina gummistövlar, sen gick hon ut och stod ute i regnet och sjöng "Petter edderkopp" (imse, vimse, spindel) på högsta volym 😉


Rengkappan kommer från H&M. Shoppade den för säkert över 1 år sedan..

   
Ibland tycker jag att min busiga lilla prinsessa påminner väldigt mycket om Lotta på Bråkmakargatan 😉

"Efter regn kommer solsken" och det stämmer verkligen idag för nu strålar SOLEN på oss igen och jag ser vackert blå himmel. Men för att vara helt ärlig så försöker jag att blunda för det eftersom jag har en hel del fix att göra inne (städa, packa upp, tvätta etc)  men jag ska vara effektiv så att vi kan gå ut senare då darlingen vaknar för nu sover hon nap.

Oavsett vad du har för väder hos dig idag så hoppas jag att du har en HAPPY söndag !

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Min älskade regnflicka.”

 1. Pethra says:

  Men vilken söt regnkappa!

 2. Hanna says:

  Men åh så söt hon är. Gillar eran balkong finns det fler bilder på den? Mvh Hanna

 3. Ciccie says:

  Jo lilla söta Johanna påminner mycket om Lotta. Sen måste jag säga att min guddotter påminner otroligt mycket om Johanna, iallafall på vissa bilder 🙂

  Så söt så!

  Ha en fin söndag! Kram

 4. TACK för era kommentarer ! 🙂

  Jag ska fota och visa balkongen då jag fixat den fin inför 17:e maj. Har bara ställt ut olivträden och tagit fram stolarna ännu. Bord, fler blommor etc ska på plats i veckan .

  HAPPY söndag ! Kram ! 🙂

 5. Så bedårande söt hon är i regnkappan!

 6. Renate says:

  Datteren din er alltid så ren og pen.Hun er bestandig pen på håret også,ordendlig søt!

 7. Teresa & Renate-

  Tusen TACK för fina kommentarer som värmer ! 🙂 Önskar er en härlig dag. Kramar ! 🙂

 8. Susanne says:

  Hon är gudomligt söt:)

 9. Madeleine says:

  Åh vad söt hon e! Den sötaste lilla tjej jag sett :-). Längtar så mkt till egna barn. Din blogg e underbar, du skriver så man blir glad :-).Kram

 10. Verkligen jättesöt är hon er lilla Johanna

  kramar

 11. pangis says:

  Nog är hon en lite Lotta alltid, och alldeles bedårande jättesöt! 🙂 Man blir så glad av såna härliga bilder!

 12. Linda says:

  Rosa tapet med lite guldaktiga prinsesskronor på 😉 något för din rosa prinsessa?!

  http://www.maleributiken.se/maleributiken/index.jsp?a=product&&id=66596

 13. Det var den sötaste regnrocken!! 🙂

 14. Vibeke says:

  Hei Anna Stina. Kunne du ha vært en engel og lagt ut et bilde av gardinen du har på Johannas rom, mener jeg såvidt har sett det på et bilde tidligere. Vi holder på og pusser opp vår lille prinsesse sitt rom. Har tidligere sett de har hatt ligenende gardiner på Potterybarn, men nå finner jeg de ikke der lenger. Har du sydd Johannas gardiner eller er de kjøpt ? Blir glad hvis du legger ut et bilde av de. Takker igjen for en inspirerende feel good blogg.

 15. josefine says:

  Jättesöt regnkappa 🙂

 16. Wenche says:

  Så søt en regnjakke og søt jente som er inni den å;)

  Ja, hun ligner litt på Lotta fra Bråkmakergata, det har faktisk flere sagt om min prinsesse Stina også:)

  Og den filmen har vi sett MANGE ganger, den har vært en favoritt! (Helst på svensk da, syns ikke Astrid Lindgren-filmene passer med norsk dubbing…)

 17. Tusen miljoner TACK för alla fina kommentarer ! 🙂 Jag blir en stolt mamma då jag läser dem ! 🙂

  Madeleine-

  TACK för fina ord som lyser upp min tidiga morgon här ! 🙂 Glad blir jag ! Kram 🙂

  Linda-

  Tack så jätte mycket för tapet-tipset! 🙂 Så omstänksamt av dig att tipsa mig. Kram ! 🙂

  Vibeke-

  Självklart kan jag lägga upp en bild på Johanna gardiner ! 🙂 De kommer från svenska HIMLA. Du finner nog en bild om du går in under "Johannas rum" i vänstermarginalen på bloggen men som sagt, jag kan lägga upp en ny . Klem ! 🙂

  Wenche-

  Ha, ha Ja, Astrid Lindgrens filmer MÅ ses på svensk ! 🙂 Johanna ÄLSKAR Emil & Pippi just nu så de går varma här hemma men för en liten tid sedan var det Lotta och inget annat. Alla Astrids figurer är ju så underbara ! Klem 🙂

  Önskar er alla en STRÅLANDE dag ! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *