Min ängel & interiör inspirasjon!


Jag älskar tavel-väggen, hyll-bokstaverna och fåtöljerna med broderat namn. Vill ha en sån till Johanna… Ska checka om PotteryBarnKids finns där JIG befinner sig i USA. Han blir säkert happy om jag ber honom ta med en stol hem i handbagaget. Eller kanske inte..  😉

Så där ja, nu har jag skickat iväg dagens uppdrag så nu kan jag pusta ut och fokusera på Johanna som har varit en ÄNGEL idag. Hon har lekt och tittat på barn-tv själv, utan gnäll, alla timmar jag jobbat. Okej, ibland har hon tittat in till mig på kontoret och då har jag blivit med och byggt ett slott en stund, men that´s it ! 🙂 


Underbar anslagstavla från Cox&Cox. Du kan göra en liknande själv genom att klä in en korktavla från tex Ikea i önskat tyg och dekorera med band.

Och inte nog med att hjärtat har låtit mig jobba, hon har dessutom varit SÅ söt då jag springer ner för att sätta i pengar på bilen (det är max 2 tim parkering på vår gata och på vår plats på gården står min bil) en av gångerna sa hon: mamma, du måste vara försiktig så att du inte rullar nedför tappen som jag gjorde! Mitt omstänksamma hjärta.

Nu är vi 2 hungriga girls här vid datorn (Johanna sitter brevid mig på stolen och tecknar) så det är dags att fixa mjölkstuvade makaroner med svensk falukorv till. Mums! 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 10 Comments

10 responses to “Min ängel & interiör inspirasjon!”

 1. Mmm…Stuvade makaroner med flaukorv är barnens absoluta favorit. Och min med…

 2. Sofie says:

  Hej A-S! En liten fråga jag tänkt på ett tag, pratar JOhanna norska eller svenska?

  Ha en bra tisdagskväll!

  Hälsningar från Sundsvall

 3. Stackars lilla Johanna. Att ramla nerför trappan är hemskt, men som du skrev, det såg nog värre ut än vad det var. Tack och lov är ju barn ganska så mjuka, men rädd hinner man bli många gånger om.
  Hoppas ni fick en god middag och att kvällen blir bra. KRAM

 4. Jessica says:

  Åt precis samma sak idag 🙂

 5. Emma says:

  Tycker barnrum är bland de lättaste att inreda! Det är bara att göra det med glädje och inte med så mycket….vuxen-het skrattar

 6. nina says:

  Hei. Takk for en superflott blogg, jeg oppdaget den i sommer og følger ivrig med hver dag. Du har så mange flotte tips og gir bra inspirasjon i hverdagen. Selv elsker jeg også å lese interiørblader og alt som handler om mat og reise. Jeg bruker nok en liten formue hver mnd på glossy magazins…men det er det verdt! Blogga på!

 7. Jenilita says:

  Tack för inspirationen:) Me Like!

 8. chatarina says:

  Hej! Finns din fina tunika ifrån Kappahl på nätet?
  Ha en jättefin dag

 9. Josefine says:

  Allt du lägger in är FINT! Borde anlita dig så vi får klart härhemma snart =)

  Önskar er den FINASTE dagen! Behövs ngt fr Svea?

  Puss

 10. Josefine says:

  Allt du lägger in är FINT! Borde anlita dig så vi får klart härhemma snart =)

  Önskar er den FINASTE dagen! Behövs ngt fr Svea?

  Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *