Min blogg hos “Kamille”…

Allmänt

168397-2576
Bilden ar fran gardagens middag. Jag hade pa mig linne fran By Malene Birger, kjole /klanning fran Tara Jarmon och mitt favvo Hello Kitty halsband som jag kopt pa internet for ca 5 ar sedan.  Johanna har pa sig ny Ralph Lauren kjole/klanning fran JIGs N.Y shopping. 

Phuket, Karon Beach, kl. 11.40, torsdag fm.

Idag maste jag prioritera att blogga for "Kamille" for det har jag tyvarr inte gjort pa allfor lange…och det ar mitt daliga samvete…  Men utan pc och internet i sa lang period sa blev den har bloggen prioriterad. Kamille ar ett norskt blad som paminner om svenska "Amelia". Dar bloggar jag om mode & shopping. Jag ska lanka dit da jag gjort min inlagg sa ni kan lasa 🙂

Men innan jag gor det sa bloggar jag lite till har 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Min blogg hos “Kamille”…”

  1. Cille says:

    Oj, vad Johanna var lik sin pappa på den bilden! 🙂

  2. Anna says:

    Ja jättelik pappa ju! Tack för en bra blogg!

  3. Sanna N says:

    Hejsan AnnaStina…vilket fint halsband, var ifrån internet hittar man det, skulle så gärna vilja ha tips var man kan köpa detta//mvh Sanna som är sjuk i lunginflammation men båda barnen på dagis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *