Min busiga prinsessa.

Allmänt

168397-1723
Bilden är från tidigare idag då jag och Johanna dansade & busade i vardagsrummet/stuen. Hennes busiga ansikte här symboliserar hennes "nya"  busighet 😉

Min prinsessa har blivit busig med stort B.! Och modig med stort M.!  När hon badade i kväll så kastade hon sig i vattnet och skrattade + skrek i en härlig mix av glädje då hon höll på att tappa greppet / fästet. Och sen lekte hon vidare som en liten tokfia 🙂 Underbart! Men det är galet så fort tiden gått, jag tycker nämligen att det var "igår" hon satt och badade i sin lilla badbalja i skötbordet (stellebordet)… Så ni som har småbabys  där hemma – NJUUUT tiden för vips! är det full fart. 😉

Nu har vi ätit onyttig men god kebab middag och jag är på väg ut genom dörren för att åka till ikea och shoppa de skåp de var utsålda för igår. Och detta är ju REKORD tidigt, klockan är ju bara 21. Jag blir riktigt imponerad över mig själv. Vem vet – kanske jag t.o.m. lägger mig före 02 i natt? Livet är så härligt för allt kan hända! 🙂

Nej, nu måste jag åka och jag kom precis på att det betyder att jag missar "Grey´s"… Men vad är väl en soft stund i sköna soffan mot lagret och en lång kö på Ikea..? 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Min busiga prinsessa.”

 1. Amanda says:

  Åh, jag kan knappt vänta tills min systers bäbis kommer. Än är jag nog för ung för en egen men dom är ju för goa!

 2. Kimpa says:

  Åh så söt! Älskar bebisar, vill ha en själv, men killen min vill vänta… Är ju bara 18 också! 😀
  Ha en trevlig kväll!

 3. Zack says:

  Jag vet inte om ni tycker att jag är tokig men vad ska jag göra när jag tycker om ungdomar, har själv två, varav en bor hemma. I dag fann jag vars man kan tjäna mellan $6 och $20 och då inte bara en gång! Låter bra?

  Tycker ni trots allt att jag ÄR tokig så skriv det så slutar jag plåga er!

  Kram från Zack

 4. Mercedes says:

  gud vilken härlig bild!
  krama om henne från mig 🙂

 5. josefine says:

  Hej sessor! Jag är på väg i säng är sååå trött! =) Hoppas du lägger dig i tid nöjd med allt du fått gjort med interiöruppdraget, du är SÅ duktig!!

  Jag tror det är något i luften? Elian blev också CRAZY o extra busig i helgen =) Hihi! Ska vi dejta fredag?
  Puss

 6. AnnaStina says:

  TACK så mycket för era kommentarer! 🙂 Och josefine- ja, det måste vara något i luften för maken till crazy prinsessa har jag aldrig upplevt förr 😉 Vi ses gärna fredag om jag är a´jour med mitt jobb. Puss! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *