Min “Carrie” lägenhet”.

Allmänt

168397-1206
Här ser ni vardagsrummet. Tavlorna bak soffan hade jag ännu inte hunnit hänga upp då bilden togs. Bilderna från den här lägenheten är tagna av en journalist som gjorde en reportage om mig för en svensk tidning.

Som "tröst" för att ni inte får se bilder från det hem jag bor i NU så kom jag på att jag ju kan visa er hur mina tidigare hem sett ut! Så – jag startar med min "Carrie" lägenhet som jag bodde i efter att jag skiljt mig och fram till att jag träffade JIG.

Lägenheten var super, super mysig och passade mig helt perfekt! Lägenheten var en "2 rums" och när man kom in så var det en liten hall med toalett och en ingång till ett litet mysigt kök. Sen var det ett stort vardagsrum som även hade en "matsalsdel" + mysig öppenspis och sen var det ett sovrum med ingång till ett badrum. (jag gillade att det var separat toalett & bad, för då var inga gäster inne där jag hade dusch + tvättmaskin/torktumlare).

Jag hade 2 (!) balkonger, en från vardagsrummet (dörren syns på bilden) och en från sovrummet. Från båda balkongerna var det helt underbar utsikt. Från den ena såg jag min vackra gata + en glimt av Oslo fjorden, och från den andra såg jag "hela Oslo" (självklart inte HELA, men mycket…) , det var bedårande fint…!

Jag trivdes fantastiskt bra i den här lägenheten! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Min “Carrie” lägenhet”.”

  1. Madde says:

    Åhh det är så fint! Du, hälsan och familjen går alltid i första hand! Så du ska inte känna någon brådska med att visa lägenheten.. Som sagt den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Nu dags för att gå ut me vovven min! kramkram Madde

  2. Alexandra says:

    Jag tycker att din lägenhet såg ut att vara jättefin! Men jag är inte riktigt med på varför du kallar den en “Carrie-lägenhet”? Stilen är ju inte alls samma som hennes var. Men det kanske är något annat än stilen du menar?

  3. Lissan says:

    Å vad kul att vi får se dina före detta boenden oxå! Du har verkligen en superhärlig smak å känsla för inredning! I Like! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *