MIN D.R.Ö.M.L.A.M.P.A.

12143119_10153114107080796_5161345309727687203_n

Snapshot runt kl. 17. Vi har öppen planlösning mellan köket och matsalen / spisestue.

Åhhh den lyckan när jag ser den hänga där… lampan! med stort L! Alltså den här lampan har jag önskat mig ja, jag vet inte exakt hur länge? men länge är det. Så – DEN känslan då jag packade upp den idag… pure love!  Ja, jag vet, låter kanske löjligt att känna så över en lampa men så är det. Och nu är den på plats, efter hjälp av min bästa bror, och den är precis så underbart f.i.n. som jag hoppades på.   Jag kommer att sitta och titta på den hela kvällen!  Eller ja, med undantag av när jag ser Bonde söker fru…och The Bachelor…  typ…

Och som du ser så är vår spisestue / matsal är lågt ifrån klar. Vi saknar gardiner, matta, tavlor på väggarna etc. och kanske viktigast av allt: matbord + stolar ! för det här lilla bordet (som jag hade som display i min butik) står bara här tillfälligt (det är WAY för litet) i väntan på matbordet som jag inte klarat att välja ännu. Eller ja, det är ju inga problem att hitta bord för runt 15.000 men nu är det budget som gäller (speciellt efter att jag köpt lampan, ha, ha. men faktum är att jag hellre lägger pengar på detaljerna för det är trots allt de som syns mest, bordet kommer ju oftast att ha duk över sig…) så  inte helt omöjligt att det blir en IKEA lösning…. där också! IKEA är bra att ha alltså! 😉

Nej, nu ska jag passa på att gå ner till tvättstugan när J är och leker hos grannarna så jag önskar dig en riktigt härlig kväll!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MIN D.R.Ö.M.L.A.M.P.A.”

 1. Anita says:

  Vi er utrolig fornøyd med vårt hvite uttrekkbare BJURSTA spisebord fra Ikea! Med ERLAND stoler til. Lykke til med ditt valg 🙂 Klem fra en tidligere “nabo” fra Schultz gt, jeg shoppet masse i butikken din og vi har begge 2006-jenter født på Majorstua 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så fantastiskt kul att du var kund i min butik! Det värmer mitt hjärta enormt ska du veta Anita! 🙂 Och tack snälla du för tipset om bord + stolar. Det bordet har jag tittat på flera gånger… Det är riktigt fint! så inte omöjligt att det blir det till slut.

   Önskar dig en magisk dag! Klem! 🙂

 2. E says:

  Kolla in Mio också, det har en massa fina bord tycker jag som inte är så dyra. Ilva i Malmö har också en del fint och det fraktar i hela Sverige. Lycka till!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tips E! 🙂 Jag var en tur inom MIO butiken i Boden för en stund sedan och håller med om att de har en hel del fint! 🙂 Ilva hade jag aldrig hört talats om så jag surfade in där direkt och hittade ett riktigt fint bord men det var det enda som det stod “säljs inte online” på så då sprack det… Men tusen tack för omtanken !

   Önskar dig en underbar dag! Kram!

 3. Titti says:

  Jag hittade inget bord jag ville ha. Så jag byggde ett halvt eget med ett köpt underrede. Nu är jag supernöjd! Och blev kanske 1500kr fattigare bara.

  • gizmolina says:

   Så duktig du är som byggde bordet själv Titti! 🙂 Tyvärr tror jag inte att jag kommer att komma mig för ett sånt prosjekt så jag får söka vidare efter “the one”… !

   Önskar dig den bästa torsdagen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *