Min dag & Chanel önsk.


Dagens klänning kommer från Hoss (shoppad hos Bolina).

Nu är jag tillbaka i min fina svit igen efter en lååång dag ute 🙂  Min dag har bjudit på besök i 2 mässhallar: Øxne + The Gallery och 2 visningar: Karen by Simonsen + By Malene Birger (oh yes! jag fixade biljett ) också har jag varit runt i butiker och checkat vad jag eventuellt ska shoppa imorgon. 

Var bl.a. innom butiken som selger Chanel för jag har sååå lust på en svart…… så jag ville checka pris? så att jag kan börja spara 😉   Det visade sig att det är¨VÄNTELISTA på den väskan jag har lust på och jag kunde betala handpenning om jag ville beställa en. Crazy ! Det är ingen lågkonjunktur i "Chanel-land" 😉


Så här ser det ut i min garderob (+ att det ligger ett berg med kläder i resväskan). "Bättre att ta med för mycket än för lite" är mitt motto 😉

I kväll har jag suttit och chillat i en bar i Nyhavn med en öl och min anteckningsbok. Very nice !  Jag bara älskar att sitta och titta på folk. Det inspirerar mig !

Kategori: Cph S/S 2010 | 2 Comments

2 responses to “Min dag & Chanel önsk.”

  1. anna says:

    Vacker klänning!!

  2. nina nic says:

    Oj nu blev jag riktigt nyfiken på vilken av alla underbara Chanelisar du är så sugen på… är det något du vill outa för oss andra Chanelfebriga? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *