Min dagbok 1983

Allmänt

168397-1478
Den röda, den svart/vita och den blå boken skrev jag i 1983, den blå 1984 och Gustafs dagbok 1985-1986. Längst till vänster är det en "Mina klasskamrater" bok från 1983. I den står det att min idol är "Hasse Carlsson" och att min favorit låt är "Words" med Hasse C. ?! Hjälp – jag kommer inte ens ihåg vem han är? 😉

Nu blir det komik på hög nivå så håll i er nu 😉 Här följer nämligen – som lovat – några dagboksanteckningar från då jag var 12 år. Året är 1983. (jag fyller år i september så jag blev 13 senare det året..).:

Onsdag 2/3 1983
Idag vaknade jag ungefär halv nio. Då ringde jag till Malin o vi bestämde att träffas på stan kl. 12.15. På stan köpte jag 4 sudd för 90 öre styck och tog kort på Domus som blev jätte lyckade. Sen gick vi o åt på Frasse grillen. Då åt jag parisare. Sen gick vi o drejade på Allis det gick ganska bra pappa hämtade mig kvart över fyra. Senare på kvällen ringde jag och o bokade plats på ett plan till Uppsala, i morgon ska jag fara med 100 lappen. Hej då!

Torsdag 3/3 1983
I dag steg jag upp redan halv åtta. För att då skulle jag ut till Kallax o ta en kölapp eftersom att jag skulle åka till Uppsala med 100 lappen. Jag kom med planet som gick 15.05. Jag åkte sen med buss från Arlanda till Uppsala, då var moster o mötte mig vid stationen. Då for jag till moster o var där o lekte med Kicki. Sen vid 8 for jag till kusinerna där jag ska vara till lördag kväll. P.S på planet var det 2 skit snygga killar. Hej då!

Det här är säkert mest kul för mig 😉 och jag skrattar verkligen högt här. Tänk!! då kunde man flyga Luleå-Stockholm för 100kr. Det hade jag helt glömt! Vilken grej det vore om de började med det igen! 🙂 Jag minns så himla väl att jag flög så jätte ofta och att jag fick sitta där på Kallax (=flygplatsen i Luleå)  och vänta och vänta och vänta… men det var liksom en del av själva grejen. Det hörde till.

Men alltså "2 skit snygga killar på planet"??? jag var ju för sjuttom 12 år !! My god – jag börjar nog bli gammal för jag har glömt att man var så glad i killar redan då 😉

Vill ni höra mer från mina dagböcker eller ska jag stoppa här? 😉

Nu ska här packas.!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Min dagbok 1983”

 1. Lea says:

  Å nostalgi det där med 100 lappen, minns det nu då du skriver det,jag har också suttit Många ggr och väntat å väntat!!!Men då satt jag på Arlanda och skulle till Luleå!!Och sedan ett antal år är jag bosatt här.(Luleå)
  Hoppas att du haft det skönt och avkopplande då du varit här.
  Välkommen tillbaks!!

 2. Anci says:

  Hasse Carlsson i “Noise” kanske?

 3. Linda Bunn says:

  Visst är det väl söta Hasse Carlsson i Noice, men tyvärr hamnade han i drogberoende och avled endast 37 år gammal 4 September 2002 🙁

  Även en annan medlem i bandet, Freddie Hansson , avled till följderna av sitt drogberoende 29 December 2001.

  Men så vitt jag vet lever dom andra grabbarna och mår bra och Noice, ja Noice kommer för alltid vara inpräntat i många flickors hjärtan!

  Noice forever!

  / KalmarLinda

 4. Jonas says:

  http://www.noiceforever.com/

  Lösningen på alla dina problem.

  http://www.roxysofo.se

  Lösningen på alla mina problem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *