Min dagens & Frognerparken.

Allmänt


Utanför Frognerparken idag runt kl. 15.30. Jag har på mig stor-skjorta från Kapp Ahl, jacka Gina Tricot, sjal Andersen & Lauth, jeans Diesel, väska Zara, solbriller Gucci också en blev det årets Converse premiär idag.

Efter hemma-fix så tog vi oss en tur till Frognerparken i eftermiddag för att Johanna skulle få inviga sin nya cykel som JIG kom hem med som en surprice igår och invigningen blev en stor succé ! 🙂
Det var VÅR ute idag och vi njöt verkligen solen !

Idag har jag fascinerats över de som kastar kläderna så fort de första vårdagarna dyker upp. Jag har sett både shorts, linne, t-shirts och sandaler på folk i parken idag…. Själv har jag gått runt och små-huttrat i min outfit för SÅ varmt är det inte ännu, men snart så ! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Min dagens & Frognerparken.”

 1. Jonas says:

  Baby! Nu var det längesen jag var här å läste. Kanonfint väder i Stockholm. Ägnat helgen åt att uppdatera hemsida och dricka drinkar..

  Hoppas du har det bäst. Kram!

 2. Håller med dig! Mest "rädd" blir man ju när barn springer barfota i gräset och lekparker, hur tänker föräldrarna? Än så länge håller vi kläderna på här hemma (fast jag fick ta ena tröjan när jag var ute och sprang…).
  Härliga bilder! Vilken fin cykel Johanna har fått. Kan tänka mig att hon är överlycklig! KRAM på er

 3. Ulrica says:

  Ha ha kan ara hålla med! Själv är jag förundrad över att inte fler människor har frysit ihjäl i vinter. Oj oj vad många lättklädda människor jag sett när det varit som kallast! Jag hatar att frysa och kan för mitt liv inte se grejen i att inte klä sig efter väder 🙂
  / Ha en bra dag.
  Ulrica

 4. stephanie says:

  hejsan.snygg outfit,kram

 5. Pethra says:

  Även jag förundras så över de som går runt i kortärmat och shorts nu, bara för att solen lyser. På balkongen kan jag förstå, för vi hade över 20 grader och vindstilla i går, men man går inte ut klädd så annars, det är ren idioti. 🙂

 6. Camilla says:

  Vilket underbart väder ni ser ut att ha! Våren är verkligen toppen.
  Kram Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *