Min dagens & min middag.

Allmänt


Hemma i hallen / gången idag kl. 18.00. Lilla J sprang plötsligt förbi då jag fotade min dagens: bluse Odd Molly, linne Filippa K och byxor MiH-jeans.

Jag hämtade hjärtat strax före dagis stängde idag och jag blev så glad då hennes fröken sa att hon ser att Johanna stor-koser sig nu då de är så få barn i barnhagen. De var bara 8 barn idag totalt på hela dagiset idag och imorgon är sista dagen före de sommarstänger. Det finns sommarbarnehage för de som önskar det men Johanna kommer att vara fri de 3 veckor som barnehagen är stängd.


Min middag: färska räkor = oemotståndligt GOTT! också är de ju r o s a 😉

Jag ska  återgå till jobbingen nu så jag önskar dig en riktigt fin sommarkväll!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Min dagens & min middag.”

  1. Mmm, skaldjur är något av det bästa som finns! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *