Min darling på badet.

Allmänt

168397-1596
Johanna sitter här på det badet där vi badar varje dag. (i Norge säger man "badet" om badrummet)

Precis så här sitter min prinsessa flera gånger varje dag inne på badet. Hon drar ut lådorna, plockar ur alla saker, leker med dem och flera gånger kryper hon bort mot Guccis sandlåda bara för att hon vet att hon inte får (allt man inte får = kul!) också sätter jag tillbaka henne på den här platsen också fortsätter hon att leka med allt som är i lådorna. Det blir som en liten ritual 😉

På bilden håller hon en av mina "Body Splash" från "Victoria´s Secret" som jag shoppat i Houston (USA). Min första body splash fick jag av min härliga vän Marika som jobbar som flygvärdinna och som "sålde in" sprayen till mig. Body splash är perfekt att "duscha" sig med som alternativ till parfym, det ger kroppen en fräsch doft! 🙂

Så mitt dagens tips blir: Body Splash!

Jag försöker få Johanna att sova sin "nap"…. det går sådär..  😉  mycket roligare att leka med body  splash 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Min darling på badet.”

 1. KimJ says:

  söt bild! Min blogg är öppen igen det har varit låst pgv anmälan.. Ha en skön lördag! Kram KimJ

 2. Sussi says:

  Åh jag älskar Body Splash.. Köpte med mig ett stort lager då jag var där sist. Vad jag längtar efter Victoria´s Secret i NYC nu då! 🙂

  Kram!

 3. Hanna ^^ says:

  gud vilken söt liten tös!! ^^ du måste va världens lyckligast… =) *avis* fin blogg föresten! diggar kitty… weeei!

 4. Wedding Anna says:

  Vilken sötnöt hon är, lillsessan 🙂 Kram

 5. Kristiina:) says:

  Åhå, vilken söt liten flicka!!! Väldigt fin och väldkriven blogg 🙂

 6. AnnaStina says:

  TACK så jätte mycket snälla ni för era jätte trevliga kommentarer! Ni gör mig glad! 🙂 Kram! 🙂

 7. maria says:

  älskar att läsa dinblogg!
  har varit borta över helgen så håller nu på att uppdatera mig om er helg 😉
  använder också den body splashen, men den gula 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *