Min förmiddag.

Allmänt


Mitt älskade hjärta matade fåglarna i Slottparken med sitt dagis idag.

Dagen idag startade första gången runt kl. 06 då darlingen (som vanligt den tiden) väckte mig och ville ha lite välling. Sen somnade jag om i fotöljen vid hennes säng och vi vaknade nästa gång kl. 08.45 så då blev det STRESS ! med stort S för Johanna skulle på tur till parken med barnehagen idag.

Det som räddade oss var att de gick iväg på tur senare än planerat så vi mötte dem "i dörren" och eftersom Johanna inte var på sitt bästa dagishumör idag (hon ville vara med mig… har hostat i natt.. ) så gick jag med dem en sväng till parken och de är sååå söta alla barnen då de matar fåglarna och sjunger och dansar 🙂


Barnehage on tour 🙂 Söta Anne-Marit bar iväg på hjärtat då jag lämnade dem i parken och det hjälpte för hon slutade att gråta så fort hon fick annat fokus än mamma 😉

När jag lämnar hjärtat så mötte jag upp min bästa vän Kjersti och hennes lilla prinsessa på Kaffebrenneriet över en fika och massor med girltalk i solen. Hur lovely som helst !

Nu ska jag luncha lite och sen ska jag hämta Johanna extra tidigt idag eftersom hon inte var helt i form då jag lämnade henne.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Min förmiddag.”

 1. Elina says:

  Ha en toppen dag

 2. Mia says:

  Vilka fina bilder!

 3. Chalten says:

  Det første bildet var kjempe søtt 🙂

 4. Benita says:

  Så otroligt söt bild med din flicka och änderna 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *