Min fredag i Barcelona.

Replay´s s/s kollektion är en av de finaste jag sett från dem och jag är riktigt glad över de plagg som ligger i påsen…

Det känns som att jag har varit på en speed dejt med Barcelona eftersom vi bara var där fredag + lördag (flög hem idag på morgonen = dagen gick till resa). Vi har shoppat, druckit cava, ätit mat, dansat och kost oss! också har vi så klart firat min venn Trines för det var ju hennes födelsedag som vi rest dit för 🙂  Hon hade bokat in oss ( 4 girls ) på ett design hotell som heter 987 Barcelona Hotel och så här såg vår fredag ut:

Hotellet har en snygg lobby och kolla in den läckra & mäktiga rosa entré dörren i bakgrunden.

Fredagens lunch = tapas & cava på en solig uteservering.

I närheten av hotellet låg det en riktigt fin skobutik som heter Odd där jag shoppade ett par fina guldskor också fick jag sååå lust på dessa:

Hur s ö t a är inte dessa Adidas skor?? Man dör! Var lite sugen på att shoppa de rosa till mig och de bruna till JIG 😉  och seriöst så ångrar jag lite att jag inte köpte de rosa. De hade varit så kul att ha på skohyllan (och Johanna hade älskat om jag kom och hämtade på dagis i dem..ha, ha ).

Girls-night-out.

Jag tittade föresten in hos Chanel på fredagen för att se efter en 2.55 men den jag önskar mig var slut…  så jag får fortsätta att drömma om den…Och på tal om att drömma: jag är super tröttzzz… så det känns tveksamt om jag orkar hålla mig vaken till Melodifestivalen startar? Wish me luck! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Min fredag i Barcelona.”

 1. Mirva (leg. sjuksköterska) ♥ m. -04 & -05 says:

  God kväll!

  De rosa skorna fr Adidas hade ju varit en hit! Finns de inte i Oslo?

  KRAM Mirva

 2. Mirva-
  Tack för länken (jag tog bort den efter ett jag sett den) ! Jag kan helt säkert få tag i skorna här hemma om jag har lust, eller i någon nettbutik. Trevlig kväll! Kram! 🙂

 3. Mirva (leg. sjuksköterska) ♥ m. -04 & -05 says:

  🙂 Såg att de bruna fanns även på Ebay.

 4. Jonas says:

  Du missade inget om du inte såg Melodifestivalen 🙂

  //J

 5. Mirva (leg. sjuksköterska) ♥ m. -04 & -05 says:

  Jonas, både Bentzing och Nicke var mina favoriter och båda gick direkt till stora finalen i Globen. 😀 Hittills har jag lyckats tippa rätt… 😉

 6. Teresa says:

  Barcelona är en härlig stad, och vad mysigt att åka dit med väninnor!! Jag måste fråga, för jag blir så nyfiken… vilken storlek av Chanel 2:55 vill du ha? Är det någon särskild färg? Guld eller silver på kedjan? Helt rätt att köpa just en sådan lyxväska. Det finns knappast någon finare och mer klassisk än just den! Drömmer alltid om en sådan, men måste börja spara typ igår… 😉

 7. Teresa-
  Ja, Barcelona är en flott by! 🙂 När det gäller Chanel så önskar jag mig en 2.55 i size medium. Svart, eller creme , med guld detaljer. Den svarta är självklart mest classy men jag är lite svag för creme också… Den kostar en del men det är en investering som t.o.m. kan gå i arv 😉 Kram! 🙂

 8. Åh vilka härliga bilder! Din blogg är väldigt trevlig att läsa =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *