Min Gizmo & Co.

Allmänt

168397-537

Här är en bild från min interiör butik som jag har haft. Ibland blir jag nostalgisk och sitter och tittar på bilder från mina butiker…

Blev BESVIKEN på Viktoria firingen på SVT 🙁 Om inte Måns & Carola varit med hade jag slagit av och gjort nåt annat.. Synd! för kronprinsessan förtjänar den allra allra BÄSTA showen! Jag saknade både glitter & glamour, det enda som glittrade var Carolas klänning och den var sååå fin! 🙂

Nu ska jag softa.!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Min Gizmo & Co.”

 1. Camilla says:

  Hej, håller fullständigt med dig, tyckte att showen var riktigt dålig men som sagt, Carolas klänning var ljuvlig. Dessutom tyckte jag hon var otroligt fin i håret. Idag skall den lilla och den stora prinsessan (dotten och jag) åka till Taxinge slottscafé för att fika. Inget jag rekommenderar om man försöker
  tappa bilringar men men…man kan ju alltid börja om i morgon! http://www.taxingslott.se
  Ha en skön söndag!
  //Camilla *som saknar den greklandssemestrande Fredrik*

 2. Emma says:

  Åh vad roligt med en interiörbutik, har du inte kvar den nu? Jag skulle också vilja öppna en egen liten butik, några tips?
  Ha det gott.
  P.s. det är kul att läsa om er prinsessor och era äventyr ;), tack för en skojjig blogg d.s.

 3. AnnaStina says:

  Hej Camilla!
  Vad glad jag blir när du skriver till mig! 🙂 Hur gammal var det nu din dotter är igen? De där drinkarna på brölliset var farliga så jag hade inte alla detaljer med mig hem tyvärr 😉 Vad härligt med ett slottsbesök, det passar ju utmärkt för prinsessor! 🙂 hoppas ni hade det riktigt mysigt?! Här mumsar jag på muffins jag bakade igår och smörgåsrån med smör på, inte den bästa av frukostar men gott 🙂 Och som sagt – det finns alltid en morgondag! (och TUR är väl det!). Nu ska jag göra mig klar för dagen här medan min sessa sover, sen ska vi ut i SOLEN för nu såg jag att det är blå himmel igen. Lovely! Sköt om dig!
  Kram! 🙂
  Emma-
  Att ha en egen butik kan jag verkligen rekommendera om man är beredd att satsa 110% av sitt liv på det för det är vad som krävs om man ska lyckas! Jag startade Gizmo & Co 2002 men det gick tyvärr inte att kombinera med baby så sedan i mars har jag inte längre någon butik. Men en dag ska jag starta i någon form igen! 🙂 Jag har självklart massa tips om du ska starta men de viktigaste är det jag började med att skriva: Du måste vara beredd att satsa 110% av din tid, din energi och ditt engagemang i butiken. Du kommer inte att ha tid till något annat första året så du behöver ha en förstående familj / pojkvän och vänner som accepterar att ni inte kan ses så ofta i uppstarts perioden. Du måste ha en super tydlig målbild och vision med din butik och en klar idé om ditt koncept. Det är viktigt att ditt koncept är UNIKT. (varför ska de gå till dig och shoppa och inte till någon annan butik?). Du måste gilla att jobba MYCKET och inte vara rädd för att “ta i” när det krävs. Viktigast av allt är trots allt att du måste TRO PÅ DITT KONCEPT!! till 110%, du får aldrig tvivla! Lycka till!! 🙂 Att starta butik är det ROLIGASTE och mest UNDERBARA jag gjort!!! 🙂 Men som sagt – mycket jobb är det så jag är glad att jag hade MASSOR av arbetslivserfarenhet med mig i bagaget. Det är också ett tips! Se till att du har haft personalansvar, ekonomi ansvar etc etc i tidigare jobb så att du har massa erfarenhet med mig. Jag hade bl.a. varit chef i många år före och projektledare och marknadsansvarig mm.mm. Kan skriva hur mycket som helst om det här men nu ropar min dotter på mig 🙂 Nyvaken är hon. KUL att du gillar min blogg. Tack! 🙂

 4. Emma says:

  Tack snälla gulliga för ditt fina svar!
  Vad planerar du att göra efter mammaledigheten? *nyfiken*
  Ha det skönt i solen!

 5. Emma says:

  Tack snälla gulliga för ditt fina svar!
  Vad planerar du att göra efter mammaledigheten? *nyfiken*
  Ha det skönt i solen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *