Min “godis” shopping!

Allmänt


Kjol från "Ginger" och skor från "Zara".

Phuket kl.09.35, tisdag, +31 grader & SOL!

Hahaha 🙂 G L Ö M det jag skrev i förra inlägget om Johannas rutiner, för nu sover hon! Hihi 🙂 Precis då jag trodde att vi fått nya rutiner så förändras dom. Livet är så fantatiskt oförutsägbart, allt kan hända hela tiden! 😉

Tror hon blev trött av allt bus och alla kläder & skor vi provat. Johanna älskar skor, helst går hon runt i mina också speglar hon sig och skrattar och tycker att hon är fin! (vilket hon ju är 🙂

Själv passade jag på att prova min nya kjol som jag blev helt KÄR i då jag såg den i butiken "Ginger" i Surin. Den påminde mig om en påse med "lösviksgodis".. härliga färger! 🙂 så den här kommer att bli en favvis, det vet jag, för den passar lika bra med flipflops och ett vitt linne som med sliten jeans jacka och boots som med vit t-shirt eller skjorta och high heels. Den kan dressas up & ner and that I like! 🙂

   
Jag testade hur den kommer att se ut då jag dansar i den…..snurr, snurr 😉


Ett matchande halsband gör det "lilla extra", speciellt om du har en enkel vit topp till kjolen / byxorna. Ett tips! 🙂

Efter detta måste dagens helt enkelt bli:

"Life is too short not to wear beautiful things!"

Tänk på det idag för det är inte bara på fredag kvällar och lördagar som man ska klä upp sig, man kan faktiskt klä upp sig precis när man vill! För de fina kläderna som hänger där i garderoben mår bara bra av lite friskluft så var inte rädd för att ta på dig en fin kjol eller klänning eller topp på en tisdag. Det enda som kan hända är att du får en komplimang eller två! 😉

Nu ska jag softa i solstolen fram till vi ska ta badbussen till Kata Noi beach.

Detta blir en lovely dag för oss alla, det känner jag på mig! 🙂

Puss & Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Min “godis” shopping!”

 1. Jättefin kjol! Och dina skor är verkligen söta 🙂

 2. Hanna says:

  Ojj vilken snygg kjol 😀

 3. Hanna says:

  Den kjolen var verkligen jättesnygg!!!! Blev helt kär i den, och i halsbandet! tänk om man kunde få tag på nåt likannde här i sverige…Så snyggt med turkost till solbrännan!

 4. Therese says:

  Gaaaaah vilka snygga skor!!!! 😀

 5. Liza says:

  Åh vilket sött halsband, jag gillar verkligen turkos! Ha det bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *