Min hemlis…!

Allmänt

168397-1082
Här är jag och JIG på "NBA All Star Weekend" i Houston, USA, februari 2006. Prinsessan ligger i min mage..

Ungefär vid den tid då jag och JIG var i Houston förra året så berättade jag min hemlis jag hade då… nämligen att jag hade en prinsessa i magen.

Och nu är det dags att berätta om min hemlis som jag skrev om häromdagen. Det är ingen stor sak utan bara en jätte KUL sak.

Jag ska börja blogga för ett blad som heter "Kamille"! 🙂 "Kamille" påminner som svenska "Amelia" och jag ska främst blogga om mode, shopping & interiör.

Lovar att berätta mer när min "Blogg premiär" närmar sig. 🙂 Och bara så att ni vet – den här "Gizmolinas" bloggen kommer att fortsätta exakt & precis som vanligt så det handlar INTE om att den här bloggen flyttar någon annanstans!

Så där ja, nu är hemlisen ingen hemlis längre 😉 Om ni är nyfikna på bladet "Kamille" så kan ni surfa in här: http://www.kamille.no/ 

Jag känner att det bladet passar mig perfekt. Dels för att hon som är chefsredaktör tidigare jobbade på "Red" (min engelska favorit tidning som fanns i norsk version i en period) vilket gör att jag känner att Kamille har lite "Red-feeling" och dels för det har en skön mix av mode, interiör etc .

Det ska fantastiskt KUL och jag gleder mig väldigt till att börja! 🙂

Nu är klockan snart tisdag så jag väljer faktiskt att tacka för idag för nu ska jag gå och mysa med mina nya blader som jag shoppade idag och mumsa på Kina Snacks som kom i dagens paket. Imorgon blir ett av mina dagens tips det jag skrev om tidigare idag, dvs det "hjälpmedel" jag brukar ta till när jag står i vägval i livet. 

Sov så jätte gott & TAAAAAACK för alla era underbara inlägg som jag har fått idag!! Ni lyser upp min dag! 🙂 Jag svarar på alla imorgon då jag är pigg & vaken igen. 

God natt måndag!
 

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Min hemlis…!”

 1. Helena says:

  Gud vad kul!! Grattis grattis! Blir jätteglad för din skull, och du kommer självklart göra ett fantastiskt jobb.

 2. Emma says:

  Hej! Älskar din blogg – snubbla in där av en tillfällighet.Har själv en butik och älskar dina tips och skyltfönster.Har du lust och hjälpa mig?

 3. Emelie says:

  STORT GRATTIS!!! Sååå roligt för dig. Jag är säker på att du kommer göra ett fantastiskt jobb, så bra stil som du har och med alla tips du ligger inne med!! =) Grattis än en gång!!! =)
  Önskar dig en fab tisdag!!!
  Kram

 4. Hilde says:

  Grattis med kul greie!
  Kamille er et flott blad, og det er jo selveste Mona Grudt vår tidligere Miss Universe som er mote&skjønnhetsansvarlig der:-)
  Tipper du får mange lesere, for folk elsker jo å lese om mote, interiør osv og du skriver veldig bra til en slik type spalte.
  Og baby&barn er jo i tiden nå da, så tipper det er flere enn meg som elsker å lese tips&ting ang barn:-)

 5. Bea says:

  Grattis tll ditt nya projekt!=) Jättekul! Du är som klippt och skuren för det jobbet! Men det vet du ju redan, att du är min favorit i bloggvärlden. =)Kram

 6. grombaben says:

  Gratulerer:) Da må jeg jo begynne å lese der også! Så gøy:)

 7. Angel says:

  Nä men gud så kul!Grattis detta förtjänar du och jag kommer följa din blogg som SÖTRSTA beundrare *s*…Du är en otrolig människa

 8. Anna Cecilia says:

  ÅHHHH Grattis vad skoj för dig, kommer bli toppen tror jag, gillar ju din blogg så nu får man läsa på två ställen då 😉 *Kul* Kram, Anna

 9. litenblond says:

  vad roligt för dig grattis grattis!

 10. L8 says:

  Underbart tjejen!!! Det kommer att passa dig “som handsken”,bamsekramar & GRATTIS:)!

 11. Anonymous says:

  Underbart tjejen!!! Det kommer att passa dig “som handsken”,bamsekramar & GRATTIS:)!

 12. jenny says:

  Vad spännande! Grattis!

 13. Stina says:

  Vad kul att få “proffsblogga”! Grattis till nya uppdraget, det kommer att passa dig perfekt. Antar att du kommer att skriva på norsk då, så då får jag träna när jag läser din andra blogg, vilket alltid är bra!

 14. Madde says:

  Grattis tii nya jobbet.
  Ska bli kul att följa det.

 15. Princess Jessica says:

  GRATTIS än gång sötaste prinsessvän !!
  Jag har aldrig läst den tidningen förrut men nu kommer jag att bli en trogen läsare.
  Säg bara till när det är premiär dags 🙂 Tänk om sessan och jag kunde komma till dig och fira med en riktig tjej-mys-weekend då 🙂 !
  Massor av kramisar 🙂

 16. Hej och grattis till ditt nya jobb! Ja, det där med bloggande har du ju koll på! 😉
  Grattis än en gång!

 17. AnnaStina says:

  Ni är de underbaraste! 🙂 TUSEN MILJONER TAAAACK för era inlägg! De gör mig obeskrivligt glad! 🙂 Tack så jätte mycket! Jag lovar att berätta när jag ska starta så att ni kan följa med på den bloggen också 🙂 *kram* 🙂
  P.S Emma – den mejladress du skrivit är fel så om jag ska kunna hjälpa dig så måste du senda mig den på nytt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *