Min inspiration!


Jag idag. Tunika Hunky Dory, halsband Bvgari.

Darlingen är på dagis, jag har ätit en nybakad blåbärsmuffins (mums!),  hämtat ett paket på posten, provat bikinis på H&M och tittat efter skor till Johanna och nu är jag på väg ut igen. Ska iväg och beställa kake + köpa bubbel till 17:e maj , besöka ett show-room också ska jag handla det jag behöver för att kunna plantera blommorna på balkongen 🙂

Solen STRÅLAR och det är en riktigt varm sommardag idag = UNDERBART !!


Jag får SÅ mycket inspiration av magasiner och de här är de som ligger på soffbordet just nu: Engelska Red, Vogue, In Style och norska Interiør Magasinet. Känner ni igen den nakna tjejen på Vogue? Det är programledaren från Eurovision Song Contest !


Inspirerande lekstuga till de små ur Interiør Magasinet.


SNYGG outfit ur engelska Red.

NJUT din dag och förgyll någons dag med ett mysigt sms, mejl eller tfnsamtal idag ! 🙂  Oj, nu går ett musik-korps förbi här ute på gatan, det märks verkligen att 17:e maj närmar sig. Jag blir så sentimental av sånt här och får tårar i ögonen… tycker att det är så fint. ..

Tjingeling så länge !  🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Min inspiration!”

 1. Madeleine says:

  Har skrivit detta förrut, – men du gör mig så glad :-). Det finns ingen som skriver med sån glädje o energi som du. O så har du underbar stil o smak. Du e verkligen min förebild! Trevlig helg! O tack för all inspiration o energi som du ger! Kram

 2. Anna lisa says:

  Jag blir däremot inte så glad när jag ser ditt utmärglade ansikte, du ser undernärd ut ganska ofta på dina närbilder. Det gör ont att se att en människa som verkar glad för övrigt inte tar hand om sin kropp.

 3. Anonymous says:

  Aj aj Anna lisa ; du ser väl att du har "försvarsadvokaten-Landvetter-Maddelejjne" i inlägget ovanför ditt !!!

 4. Anonymous says:

  Jag för min del tycker att håret är jättesnyggt ; men inte på dig … Du ser ut att vara 53-54 år.. Det gör du faktiskt !! Kroppen som en tonåring men det blir tyvärr helt fel med Barbiedocks-Hollywood-hårsvall till spöklikt utmärglat ansikte med insjunkna ögonhålor och nästan vitt läppstift.. sen att du brer på sotad look runt ögonen gör inte det bättre. Gå till precis vilken ärlig nstylist som helst och be att få råd. Och nej-jag är definitivt inte avundsjuk på den evigt vin%chamgagne korkande och klunkande princess wannabeens låtsasvärld.

 5. Madeleine says:

  Jag e inte från Landvätter, jag e från Stockholm :-). Tror "anonym" blandar ihop mig me nån annan madeleine…finns ju flera me det nanment i Sverige o inte bara en från Landvätter, haha ;-). men ganska roligt inlägg annars. O snälla människor, ta åt er av Anna-Stinas härliga sätt istället för att vara så utseendefixerade.

 6. Madeleine says:

  By the way, tycker jag du e supersnygg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *