Min & Johannas dag.


Dagens: jag har på mig en Splendid topp idag igen, den här gången med lång ärm och den är precis lika SKÖN och perfekt som den med kort ärm. Men den är inte riktigt så lång som den ser ut på bilden , jag har nämligen ett linne från By Malene Birger under. Jeansen är Fornarina (favoriterna Flirt Bit) och sjalen kommer från Faliero Sarti.

Idag har vi varit inne på Johannas rum och lekt, suttit på golvet i vardagsrummet/stua och ätit glass (mums!), tittat på korta filmsnuttar på YouTube, lagt pussel (Johanna älskar det !) och myst… ! 🙂 också har jag försökt att blogga detta inlägg sedan typ kl. 15 men det har INTE Johanna tyckt att jag ska göra 😉

Nu har vi precis kommit in igen efter en kort tur ut och Johanna provar en ny skön pyjamas så förhoppningsvis får ni se en bild av den lite senare 🙂 och snart är det "Bonde söker fru" och jag riktigt LÄNGTAR !

Hoppas att du har haft en lovely dag och att du myser i kväll !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Min & Johannas dag.”

 1. ml says:

  Hei

  God bedring til Johanna:)

  Jeg har samme vest som du prøvde i går, men er så usikker på størrelsen. Hvilken størrelse er det i vesten du har på i prøverommet?

 2. Josefine,Blekinge says:

  Fin du är, tors en så "enkel" outfit! Ser både bekvämt och snyggt ut och sjalen ser så mysig ut! Jag älskar sjalar, det är perfekt för en stundtals värkande nacke och piggar dessutom upp klädseln!

 3. Linda says:

  Så enkelt men snyggt det du har på dig idag. Skönt att Johanna blivit bättre nu. Snart är det säkert full fart igen 😉

 4. Freja says:

  älskar stora härliga halsdukar!:)

 5. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er prinsseor.

  Hoppas att ni har haft en bra dag och att Johanna börjar bli frisk.Jag skall vara hemma från jobbet i morgon med så att jag är helt okej(måste tänka på mina barn på dagis)men på fredag så jobbas det igen.I helgen är jag och min dotter själa hemma min man Emmas pappa skall i väg med jobbet så på fredag kväll kommer en gamal arbetskamrat till oss på god middag och på lördag kommer min barndoms kompis med son och vi skall äta god middag och dricka skumpa och gott vin dom skall sova över så vi kan sitta uppe och bara prata.Vad händer för er i helgen.Kram på er underbara tjejer.

  Madelene

 6. M A J D A says:

  Greys Anatomy börjar om cirkus 20 minuter, jag såg ju inte förra avsnittet, kan någon ge mig lite update?

 7. Fairy says:

  Känns det inte obehagligt att gå med en sån stor sjal på sig inne?

  Jag tycker att det finns så mycket snygga sjalar nuförtiden men jag kan inte vänja mig vid att bära det..

  Men det är väldigt snyggt även om jag tycker din är lite i största laget.

  Men smaken är ju olika som tur är;)

 8. sara says:

  du borde jobba som inredare, då skulle jag ringa och boka dig till den dagen jag ska renovera! 🙂

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tusen TACK för era kommentarer ! 🙂

  Mi-

  Jag har size 38 på västen och jag är en "normal" 38:a. Välj storlek efter vilken som sitter snyggast på dig 🙂 Lycka till ! Kram 🙂

  Madeleine ( Landvetter )-

  Det låter som att du har en toppen helg framför dig! Kul ! 🙂 Själv har jag bara planer fredag än så länge, då ska jag ut och dricka lite vin med en av mina bästa vänner för att fira att hon snart fyller år 🙂 Önskar dig en underbar torsdag ! Kram ! 🙂

  Sara-

  Tusen TACK snälla du ! 🙂 Jag tar mer än gärna uppdrag så du är välkommen att höra av dig när det är dags 🙂 Kram! 🙂

  Jag önskar er alla en underbar torsdag. Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *