Min kära bror & dagens!

Allmänt


En storasyster & en lillebror.

Detta är ju en ovanlig syn! Jag och min kära bror Johan som är 3 år yngre än mig 🙂 Vi ses tyvärr inte så ofta och eftersom vi varit i Thailand i 6 månader så var det 9 månader sedan sist ! därför var det extra kul att ses igår! 🙂

Här kommer dagens:

"Make it happen!"

Det stod stora skyltar med den texten (make it happen!) på Arlanda igår och då tänkte jag direkt att det skulle bli dagens dagens! 🙂 För visst är det ju så att det är vi själva som får se till att saker händer för om vi går omkring och väntar på att nåt vi önskar ska hända,  ska hända,  så händer det kanske aldrig…. Så ta saken i egna händer och MAKE IT HAPPEN! 🙂

Nu är det hög tid för frukost här och sen iväg ut… !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Min kära bror & dagens!”

 1. snacka om lika 😉

  Fina var nu

  Ha en fin dag uppe i norr

 2. Madelene says:

  Vad roligt att träffas efter så lång tid.Vad sa lilla Johanna när hon träffade morbror?

  Hoppas att ni hittar nåt finnt till mammsen.

  Kram.

  Madelene(Landvetter)

 3. Carolina says:

  Ojoj, vad lika Ni är. 🙂 Jättefina!!:-)

  Hoppas ni får en underbar dag, och Grattis till Din mamma på 65-årsdagen!

  Vi ska fira dagen här med bröllop, trevligt.

  kramar

  /Carolina

 4. Agneta says:

  Jag håller med – visst är du och brorsan lika! Namnet Johan tycker jag om – det heter en av mina söner!

  Kram

 5. Tess says:

  Tycker Johanna verkar vara ganska lik din bror!Hoppas att ni får en fin vistelse i Luleå!Jag blir alltid lika lycklig av att läsa din blogg(som jag gör flera gånger per dag). Du har så många fina tips!Massa kramar från Umeå!

 6. AnnaStina says:

  TACK alla underbara för era trevliga kommentarer! 🙂

  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *