Min kväll.

Allmänt

168397-1614

Här ser ni resultatet av min kväll! Jag har skrivit en massa kort / brev till nära & kära som jag tänkt göra lääänge så nu riktigt längtar jag efter att lägga dem i brevlådan imorgon 🙂

Inget är så lyxigt som att få ett handskrivet kort i posten från någon man tycker om…..!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Min kväll.”

 1. H-S says:

  Å så kul att få. Tror jag ska sätta mig ner och skriva några jag med. Bra idé!!

 2. Hanna says:

  Ja, handskrivna kort/brev är LYX! Nu för tiden får man ju nästan “baar” email. Tror du just inspirerat mig till att börja skriva brev igen!

 3. Serena says:

  Du har inspirerat mig till att börja skicka kort igen! Jag gjorde det då och då förr men tappade lusten nånstans när mail och sms tog över. Men nu har jag börjat så smått igen och jag har dig att tacka för tips och inspiration!

  Det finns jättefina affirmationskort och -magneter som är fina att skicka med, det är ett tips från mig! En del kort/magneter säger stärkande saker, andra konstaterar uppenbara saker som man ibland behöver påminnas om och vissa innehåller fina ordspråk eller citat. Så får man med en liten present i kortet också, inte för att det är nödvändigt eftersom kortet i sig ger så mycket glädje men ibland kan det vara roligt att skicka med en “bonus”. Jätteuppskattat!

  Önskar er alla en skön måndag! Kramar!

 4. Emilié says:

  Vilken underbar idé! Vad glada dom som får ett kort ska bli (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *