Min lilla gremlins…


Jag kände igen mig i detta i kväll 😉

Oh my…. Är det bara jag?, eller finns det fler mammor där ute som har en liten mitt i trots-åldern?  Johanna är verkligen helt CRAZY ibland och ikväll slog hon alla rekord. När vi är "mitt uppe i det " så känner jag för att ta på mig skorna och gå ut och komma tillbaka när min lilla "gremlins" blivit prinsessa igen ….

Det är tur att det alltid går över och att det är den lilla sötisen som vaknar på morgonen för om hon vore en "gremlins" 24-hours så hade jag nog packat ner mig själv i ett paket och skickat iväg mig till Thailand 😉

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Min lilla gremlins…”

 1. Johanna says:

  Det är nog FÖRSTA gången jag läser detta hos dig! Härligt att höra att "prinsessan" faktiskt inte alltid är rosa, bubblig och ljuvlig. 😉
  Japp, jag har en treåring här hemma med, så jag vet hur det är. Man går bananas emellanåt. Men tio djupa och så är man på banan igen. Men det tär på en, tur man vet att det är övergående.
  Fortsatt trevlig kväll!

 2. Hej Johanna!
  Ja, man går verkligen bananas ibland 😉 Men som sagt: bara att stå på och fokusera på att det inte kommer vara så här för evigt 🙂 Önskar dig en trevlig kväll ! Kram 🙂

 3. Ingela says:

  Haha, med en 4 månaders tös har jag lärt mig mantrat "det går över – det är bara en fas"… och banne mig om det inte stämmer 🙂
  …även om dessa tillfällen emellanåt känns så långa att man på fullaste allvar tror att hon fortfarande vid 25 års ålder kommer att skrika sig röd och vifta ilsket omkring sig med smånävarna… ;-))

 4. Ingela-
  Ha, ha Ja, de små har några faser de ska igenom och det är ju en del av tjusningen med att ha barn 🙂 även om det kanske är lite svårt att se den tjusningen där och då 😉 Kram ! 🙂

 5. Småbarnsmor says:

  Haha har också en liten 3-åring som kan göra en smått galen! Dessutom är jag gravid med syskon, trotsig 3 åring och trötthet/illamående är inte den bästa kombinationen 😉

 6. Linda says:

  Har en 4-åring som kan göra mig riktigt galen!! + en 6-åring som är inne i sin "lillatonåren" period. Tillsammans så kan de knäcka mig totalt och jag kan känna att jag bara vill sticka ifrån allt bara komma bort. Men när alla lugnat ner sig igen flödar kärleken och tanken om att fly bort svävar iväg =).

  Tur att det bara är i perioder dock lååånga perioder men det går ju över någon gång =).

  Önskar er en Underbar solig dag

 7. Jessica says:

  Haha, jepp, jag skriver under på trots! Vi har en litet tjej här hemma som alltid varit en ängel, nu 2,5 år så är hon helt hopplös ibland och jag håller med dig att man vill bara klä på sig och gå! Om man inte någon gång känner så här är man nog inte riktigt human eller så har man världens bästa barn 😉
  Det mesta hon gör är slänger saker "man får slänga" "nej man får inte kasta saker" "jo man får…" ja osv.
  Eller vid maten är det ett hopplöst jobb och maten är ingen roligt stund nu under trotsen för hon blir arg om man delar maten, om man inte delar den och ja, du förstår!?
  Jag tar 10 djupa, ibland sagt något man får äta upp men hur som tänker jag, det går över…snart är hon min underbara sessa igen!

 8. Jepp, jag har oxå en 3 åring som slänger sig på golvet, marken och i affären så fort det inte passar. Alla dessa "krig" är ju bara så jobbiga och det går ju så fort oxå, från liten ängel till monster på 1 sek! Det gäller att hänga med då! 🙂

 9. milla says:

  skriver oxå under på listan med trots! 🙂 3 åriga tvillingar kan göra en mkt galen o jag känner igen er i vad min skriver här. tur att dom kan va så underbara oxå! 🙂

 10. Anonymous says:

  Vilken tur att det verkligen inte är trots utan början på en ny kunskap; Var går gränserna hos mina närmaste. Sätt lagom krav/gränser och invänta resultat, barnen älskar att få tydliga regler och ramar om vad som gäller i livet. Att barnen sen testar hela livet 🙂 är en annan sak men efter 18 är det inte vårt problem, så håll ut det går fort!!

 11. Anonymous says:

  Ännu bättre: skicka Johanna (i ett paket förstås) till sin pappa i Thailand. Du slår då två flugor i en smäll (OBS! Ordspråk!) Johanna får semestra med sin pappa för en gångs skull, och du får lite ledigt från ditt "trotsiga" barn, eller prinsessa menar jag! 😉

 12. mp3 indir says:

  good quality post thanks

 13. Great! Thanks for post

 14. chat says:

  Ohh very much thanks admin

 15. Exceptional read, I just passed this onto a co-worker who was doing a little analysis on that. And he in fact bought me lunch due to the fact I found it for him .So let me rephrase that: Thanks a lot for lunch!

 16. good quality post thanks

 17. I enjoy reading this neat website! Look at new helpful news about Property in egypt and Property in egypt See You!

 18. homepage says:

  Howdy, I just now hopped across to your web page by way of Yahoo. Not really some thing I would probably generally read, however I liked your thoughts none the less. Thank you for making something worthy of reading through.

 19. hmm what them is that? selfmade?, buy tramadol online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy tramadol online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy tramadol online, 322430,

 20. byqjzhtzw says:

  vzgt5b hagryfusvajt, [url=http://tpirlqgonbhw.com/]tpirlqgonbhw[/url], [link=http://eygcmglrhjit.com/]eygcmglrhjit[/link], http://enbeqjoqeoxz.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *