Min lördag hos frissan.


Jag och mitt egna hår på en frisörsalong idag… Lisa klippte igenom mitt hår innan hon satte i mina nya extensions.
 
Det blev en HELdag hos frissan idag. Checkade in där kl.11 och checkad ut ca kl.18 så gissa om jag hade “träsmak” i baken 😉  Tyvärr hade de inte trådlöstnett så jag kunde inte blogga därifrån som planerat men det förstod ni säkert då jag var så tyst.

Min söta frissa Lisa startade med att ta ur mina extensions, sen gjorde hon slingor / striper + klippte mitt egna hår och tvättade igenom det innan hon satte i nya extensions igen. Mina extensions heter “greatlengths” och jag har ca 100 st. Jag har gjort mina extensions hos Lisa på Spaghetti i alla år men p.g.a att hon varit mammaledig så har jag varit till en annan tjej de sista gångerna. Jag byter ut mina extentions 2 gånger i året och jag trivs så bra med dem att jag har svårt att tänka mig att vara utan 🙂


Färdig ! (Tack för idag Lisa ! 🙂

När jag kom hem blev det taccos och idrottsgala (på norsk TV) + en fantastisk show av Johanna. Hon tok-dansade med sina solbriller på (upp & ner) och med ett läppstift som mikrofon sjöng hon Mamma Mia X antal gånger. Sen sprang hon runt, runt, runt och hoppade upp & ner (samtidigt som hon sjöng) innan hon till slut somnade sött med huvudet i mitt knä då jag pratade med mormor på telefon. Barn är bra härliga!

Det är dags för sängen nu så vi ses igen imorgon.

GoDnAtT kRaMaR! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Min lördag hos frissan.”

 1. JOhanna says:

  Snyggt! Men är den övre bilden på ditt riktiga hår och din riktiga längd? För du har ju ganska långt redan. Men du fyller ut, för det är tunt? Är det clips, eller limmas det? Hur funkar det när håret ditt växer…
  Hej från en som inget vet, haha…

 2. Johanna-
  Ja, de övre bilden är mitt hår och min längd. Med extensions så blir hela håret längre + fylligare. Mina extensions "limmas" fast med små fästen. När håret växer så hamnar de små fästena (med lim) längre och längre från hårbotten och när det gått ca 6 mån så byter jag ut dem. Kram! 🙂

 3. Mirva ♥ says:

  Att du inte låter håret bara att växa av sig självt!

  KRAM Mirva

 4. Linda says:

  Fint ♥

  Hoppas du får en fantastisk söndag, väl värd att minnas ….. Kram

 5. Du är verkligen så fin i håret jämt!

  Ja jag kan inte annat än hålla med om att barn är helt fantastiska. Tänk va mycket man får tillbaka när man har barn, mycket kärlek och många goa skratt!

 6. Tindra says:

  Fästena blir ju väldigt synliga när de är 6cm från hårbotten, tycker du inte det är jobbigt?

  Jag gick in och läste om Great Lenghts och kvaliten verkar ju hög. Jag hade nog borstat hår i mina extensions som blev väldigt trassliga. Även slet det mkt på mitt eget hår. Tycker du inte att det sliter alls? Stor påfrestning på både din hårbotten/hårsäckar och även på ditt hår, att ha det konstant i år efter år? Vad säger din frissa om att du aldrig låter håret vila?

  Jag hoppas du vill svara, för jag gillade mina extensions oxå, jag var jättefin i det. Nu har mitt eget hår börjat ta sig bra, så jag är orolig för att prova extensions igen. Även om jag skulle vilja…

  Kanske hade jag otur med oskicklig frissa i dålig kvalitet på hårförlängningen. Vad kostar din förlängning?

 7. S!! says:

  så snygg e du, som vanligT=)

 8. Oj, tar det så lång tid? Men fint blev det verkligen. Kram Lotta

 9. Merethe :o) says:

  Kjære Anna Stina, Du er alltid NYDELIG på håret!!! :o) Superfresch og vakker, men jeg lurer også på; sliter det mye på hodebunnen og ditt eget hår??? De som har hatt det inne i mange år, må jo gjerne klippe seg helt kort etter mange års slit på håret… Jeg har også lyst til å sette i extensions, men jeg er så bekymret for hva det vil gjøre med mitt eget hår… PLEASE svar oss – vi er mange som lurer og beundrer ditt hår!!! :o)
  STOR klem fra Merethe :o)

 10. 2010-01-10 @ 16:27:11

  URL: http://sarahmarts.blogg.se/

  Postat av: Katharina

  Vad fin du blev:)
  Vad jag undrar över är, hur gör man när man börjar få en utväxt som brukar behöva slingas varannan, var tredje månad, måste man ta ut extensions då?
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *