MIN LÖRDAG PÅ SOMMERRO…!

Allmänt

 

Goood tisdag mina darlings! 

Solen strålar och jag startade min dag med vippefix och det är verkligen ett av mina bästa lifehacks för det är sååå skönt att slippa kladda med mascara varje dag.  Sen stoppade jag på en bensinstation för att låna toaletten men alltså finns det något ofräschare än toaletter på just bensinstationer?!? FY vad äckligt det är och det känns som att man kommer att gå därifrån med minst 3 sjukdomar…  Vad är det för fel på människor som inte lämnar det rent och fräscht efter sig? För mig är det så självklart att tänka på att den som kommer efter men – i såna här lägen som idag så hade det krävt att jag skurat hela toaletten och det går så klart inte, men det man kan göra, som tex att fälla ner toalettlocket och kasta pappret efter att man tvättat händerna i sopkorgen, det kan ALLA göra så varför gör man inte det?  Vissa saker i livet är bara helt obegripliga…

Och idag tisdag och jag är så otroligt HAPPY över ett beslut vi tog här hemma igår jag och mina J. Livet alltså… om inte allt för länge så har vi en take off som jag verkligen ser fram emot!

 

Och på tal om toaletter… en selfie på Sommerros fräscha (!) toalett är en självklarhet och med unisex del där man tvättar händerna så kan det plötsligt komma oväntat besök då man precis knipsade sin bild. Ha, ha.   Men så här ska det se ut: med torkpapper i en snygg hög och bara … fräscht! 

 

Min blus kommer från By TiMo och paljettbyxor från Zara. Sen har jag tidernas nagelkris för jag lyckades inte få någon nagltid på min fasta salong i Luleå den här gången då jag var uppe… 

 

Girltalk och kalla bubblor är alltid ett vinnande koncept!  Vi startade så här på Sommerro och sen stoppade vi på Victor´s vinbar på vägen hem och där fick vi trevligt spontant sällskap så detta var verkligen en bättre lördag! 

 

Nu ska jag gå ut på en härlig lunchpromenad i vårsolen men vi ses senare idag!

 

Njut din tisdag och fyll den med happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

51
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “MIN LÖRDAG PÅ SOMMERRO…!”

 1. Lena says:

  Ser gott ut men varför står det en väska mitt på bordet?

  • gizmolina says:

   Vi satt i baren och snygga väskor passar perfekt där!

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare !

   Kram! 🙂

 2. Tina says:

  Snygg blus och stylish frisyr!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för komplimangen Tina!

   Önskar dig en magisk dag vidare!

   Stor tacksam kram! 🙂

 3. Ina says:

  Torkpapper i en hög är allt annat än “fräscht”, de ska ligga i en dispenser så att alla får en ren torr servett att torka händerna med! Vem som helst kan ju lägga värdens nys eller vad som helst på den där högen. Jobbar med Tork så vet vad jag snackar om, men vi har väl alla olika uppfattning om vad som är “fräscht”. Personligen använder jag tex aldrig blåsautomater på toaletter för att torka händerna och hade absolut inte använt papper från en öppen hög.

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Jag håller med dig 100% men i mitt inlägg så jämförde jag med en toalett på en bensinstation där allt papper låg på golvet. Och jämfört med det så var det här super fräscht !

   Men om vi ska pratat toaletter rent generellt så föredrar jag när man har rullade små handdukar i snygga högar på en hylla.

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare !

   Kram! 🙂

 4. Lena says:

  Hu ja, offentliga toaletter kan verkligen vara hur ofräscha som helst.
  Älskar blusen, har sett den förut på dig och den är så fin.
  Låter spännande, blir det Thailand i påsk då ? 🙂

 5. Maria says:

  Vilket fint mobilskal, var har du köpt det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *