SNAPSHOT FROM MY SHOP.

Allmänt

Dagens snapshot från min butik visar jeans  Replay, interiør Rice, kofta Custommade, tee Odd Molly, puter/kuddar Line of Oslo (är utsåld för dem i rosa men ni hittar dem i andra styles i shopen) och lovely halsband som kommer upp i webshopen i morgon. Också ballonger så klart. A.l.l.t.i.d. ballonger !

Då är det plötsligt lördagkväll och hjärtat sitter brevid mig och packar i paket. Hon ska nämligen på kalas i morgon. Alltid lika kul ! och hon har ju gått en bra packa-in-paket-skola i min butik så hon kan det där 😉

Dagen idag bjöd på jobb ( då passade mina J på att åka till Leo´s som så mååånga andra en regnig dag…) och sen hamnade jag på både H&M Home och Kremmerhuset och alltså visst är det märkligt det där att man ibland hittar huuuur mycket fint som helst och ibland hittar man absolut i.n.g.e.n.t.i.n.g…  Jag kan säga så mycket som att jag hamnade i ett flow så ska fota och visa lite fina budget-tips i morgon.

Nu ska jag lägga prinsessan och sen blir det bubbles, chokladdoppade jordgubbar och kanske en film (?) eller TV, film eller TV… hmm… eller magasiner ?! alla dessa beslut. En soft kväll blir det oavsett!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “SNAPSHOT FROM MY SHOP.”

 1. Cessan says:

  Ja, vips är det kväll! Tiden går så fort… Särskilt om helgen konstigt nog!? 🙂
  Njut av din lördagkväll!!

  Kram Cessan ❤

  • gizmolina says:

   Ja, det är märkligt det där hur olika fort veckans dagar går… även om jag just nu tycker att alla dagar går i ett rasande tempo ! 😉 Det har plötsligt blivit tisdag så jag hoppas din lördag var FAB och önskar dig en underbar vecka ! Kram !

 2. Margrethe says:

  Hei, fin butikk! Henger Custommade Birgita riviera blue synlig fra butikksvindu ditt? Jeg skal en tur til Oslo/Majorstua ettermiddag og tenkte å gå forbi butikken din, vil gjerne se fargen “live” før jeg bestiller på nettet 🙂

  Ha en fin dag! Mvh Margrethe

  • gizmolina says:

   Beklager sent svar !!! Den hänger på stativet till höger vid entrén så är nog tyvärr lite svår att se… Var du där ? Jag kan gärna mejla dig fler bilder av den om du önskar det ? Hör av dig igen i så fall ! Önskar dig en strålande tisdag ! Klem ! 🙂

 3. Mia says:

  Snyggt. Om det blir en familjetripp till Oslo som planerat i sommar så blir det klart ett besök. P.S hoppas du får in Replay-jeansen igen i min storlek : )

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 & varmt välkommen till Oslo i sommar !!! Kram ! P.S när det gäller Replay så får jag påfyll till hösten.

 4. T says:

  Jag längtar tills webshopen är uppdaterad med alla produkter som du har i butiken! 😉 🙂

  Har du några planer på att ta in storlek XS i Odd Molly i framtiden? Då kan jag också shoppa Odd Molly hos dig! 🙂

  Hoppas att Johanna hade det kul på kalaset idag och att du har fått chilla!

  KRAM!

  • gizmolina says:

   Jag jobbar på så mycket jag kan här och fyller på med fler produkter idag (tisdag) ! 🙂 Och jag ska självklart se till att jag får in XS till dig av de Odd Molly plagg du önskar. Vi kan ju mejlas om det ! 😉 Önskar dig en amazing vecka !!! och ja, J hade superkul på kalaset och jag njöt årets 1:a sommardag en stund på terrassen. Kram !

 5. Janne says:

  Hei,

  Får man kjøpt de rosa putene “Have more fun” i din butikk? Finnes ikke i webshoppen..

  Janne

  • gizmolina says:

   Jag har tyvärr blivit utsåld för dem. Beklager ! 🙁 så hoppas att du får tag i dem någon annanstans ! Önskar dig en strålande tisdag ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *