Min lyxiga mamabrunch.

Allmänt


Ingers rugbröd från Baker Hansen och deras vaniljekalsbader är SÅ goda ! och min hallonsmoothie är mitt godis. Nya norska mama och dagens morgontidningar fick göra mig sällskap.

Åååå vad jag har NJUTIT av att sitta och äta god frukost / lunch = brunch helt för mig själv. Lyxigt var det ! 🙂

Och nu sitter jag här med mina hårrullar och ska strax prova alla de fina kläder som fick följa med mig hem igår. Jag provade föresten ett par jeans före jag åt och till min stora glädje så var de för stora fast efter allt jag ätit så passar de kanske? 😉 Nejdå, de ska bytas för jeans ska sitta super TIGHT när man köper dem eftersom de går ut när de kommer på kroppen och något "gällivarehäng" vill vi inte se 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Min lyxiga mamabrunch.”

 1. zelita says:

  vad gott det ser ut =)

 2. Kimbell says:

  Jag har aldrig druckit smoothie, kasnke dags att börja me det.. Haha 😀

 3. Em says:

  Hej! Tack för en jättebra blogg, e väldigt stort av dej att dela med dej så mycket. Tänkte på en sak som väldigt många tjejer har problem med nu för tiden, ätstörningar. Är det något du har känt av någongång, eller vad e dina tankar kring det?

 4. Emma says:

  Ha ha nej nåt "gällivarehäng" är väl inte det snyggaste, oavsett kön.

  När jag kommer hem sen så ska jag tipsa dig om en helt underbar smoothie.. Lååter som att du fått en bra början på dagen, till skillnad från mig som har haft det helt sjukt hektiskt här på förmiddagen.. Skriver sen igen. Kram

 5. Elin says:

  Hej!

  Härlig bild!

  Jag är på jakt efter en liten almanacka (sån man har i handväskan t.ex) till mig själv och tänkte höra om du har något tips på vart man kan hitta almanackor med fina/vackra omslag som man kan beställa på nätet. Du brukar ju ha koll på fina ting har jag märkt nämligen! 😉

  Ha det underbart! 🙂

 6. KarolinaN says:

  Ser underbart mysigt ut!

 7. Linda says:

  Mmmmm härliga! Gött med en stund för sig själv… Ha en bra dag!

  kram Linda 🙂

 8. Anna says:

  Jag blir riktigt avis!

 9. Anonymous says:

  Just nu får du 10% rabatt på smycken om du använder rabattkoden "KUND"

  Skynda in på Glamor.se och fynda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *