Min mormors syster.

Allmänt

168397-1394
I juni begravdes min älskade underbaraste mormor Signe. Hon blev 90 år. Bilden är från begravningen och jag och Johanna står här tillsammans med hennes systrar.

Till vänster om mig står mormors lillasyster Märtha 87 år och till höger om oss står mormor storasyster Ester 94 år. Och Ester är en fantastisk kvinna full av livsglädje! Hör på det här: Hon gjorde hål i öronen vid en ålder av 85 år (tror jag det var…?) , hon älskar kläder och shoppar något nytt både nu & då (hon visar alltid upp sina inköp då vi är där på besök)  och det var på en av dessa shoppingturer som något kul hände.

Hon var på "Team Sportia" (stor sportbutiks kedja i Sverige) och skulle köpa sig en ny vinterjacka. Då erbjuder de henne att vara med i deras kundklubb och när hon skrev in sitt födelsedatum så fick ju personalen en chock och sa att hon måste vara den äldsta de har med i sin club. Jag tycker att det är så underbart! Hon fyller 95 år nu i december och hon har nyligen blivit med i Team Sportias kundklubb.  DET är fantastiskt!

Jag beundrar verkligen henne och hoppas att jag också kommer att vara lika glad i att shoppa mig något fint även då jag är på väg att fylla 95 år! 🙂

Nu sover mitt hjärta sin "förmiddags nap" och jag ska passa på att fixa några jobb saker. (mejla/ringa etc.).

Njut dagen! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Min mormors syster.”

 1. kimJ says:

  Guu vad fin bild! Kolla gärna in mina senaste inlägg.. Kram KimJ

 2. AnnaStina says:

  Kim-
  Tack! 🙂

 3. Linn says:

  vilket privilegium att vara så pass pigg vid 95 års ålder. Helt fantastiskt! Ha en bra dag!

 4. AnnaStina says:

  Linn-
  Ja det är verkligen få förunnat att få vara det vid en så hög ålder. Hon är “heldig” som vi säger här i Norge. Njut dagen! Kram 🙂

 5. Vad härligt att ha så gamla släktingar.

 6. Sabor says:

  Vilken söt bebis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *