Min nya alskling!

Allmänt

168397-2551
Hood & byxa från Juicy Couture.

Phuket kl. 13.20, måndag em, varmt & strålande sol.

Jag ALSKAR Juicy!  Deras skøna dressar ar bara helt lovely att ha på sig och jag "bor" i byxorna varje kvall då jag softar hemma. Sedan tidigare så har jag brun, grå, ljusrosa, vit och nu fick jag en ny alskling av min kara JIG i Valentines present: en rosa! 🙂

De har byxorna har en annan modell an alla mina andra, de har namligen fickor både bak & fram också ar de lite lagre i midjan men det bara fab. Jag ar kar! 😉

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Min nya alskling!”

 1. Caroline says:

  den så herlig ut 🙂
  kan jeg spørre hvordan størrelsene er,for jeg har tenkt til å kjøpe meg en dress,men må kanskje kjøpe på nettet,de er jo så dyre her i norge!?
  hvor har du kjøpt de andre fargene?i norge eller utlandet?
  ha en fin dag 🙂

 2. Emma says:

  Jag önskar att Juicy kunde fixa dragskor i bensluten så även vi korta kan ha deras mysiga byxor!! /Emma

 3. AnnaStina says:

  Caroline-
  Ja, den har super harlig! 🙂 Juicys hoods ar små i storleken så jag køper L eller XL, byxorna ar normala så dar har jag M.
  Jag har køpt mina andra Juicys både i Norge och i New York.
  Ønskar dig en mysig kvall. Kram! 🙂

  Emma-
  Det ar super enkelt att sy upp benen på Juicys byxor ! bara att lagga upp så mycket man ønskar och man førlorar ej passformen vilket ar perfekt! 🙂 Kram! 🙂

  Kristin-
  Tack! det tycker jag också 🙂

 4. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 5. Very beautiful article..I enjoyed well.

 6. LG 32LE5400 says:

  Good post to see sound interesting in most of the comments.

 7. video izle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 8. my blog says:

  Very useful write-up. Me & my neighbors have been planning to do a bit of study regarding that. We got a valuable guide on that subject via our own nearby library and most books were not as descriptive as your information and facts. I’m very glad to see this kind of info which I was looking for a very long time.

 9. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 10. i do not agree, buy propecia australia, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy propecia australia[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy propecia australia, jox,

 11. gaobjb says:

  JdVU9V cczrmponsbli, [url=http://bltjimtzhwws.com/]bltjimtzhwws[/url], [link=http://flkbbgthezal.com/]flkbbgthezal[/link], http://rimyaamznryg.com/

 12. Ohh very much thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *