Min nya favorit butik: “Intercraft”.

Allmänt

168397-2369
Bilden är från förra veckan då vi var och beställde möbler på "Intercraft". Johanna tyckte att det var jätte spännande med alla papper 🙂

Phuket kl. 12.40

Mitt bästa råd till er som står inför att inreda ett hem här nere i Phuket är följande:

Åk till butiken "Intercraft" (jag ska skriva adressen dit i ett senare inlägg, har glömt den hemma nu…), sätt dig ner i soffan där jag och Johanna sitter på bilden med ägaren av butiken. Berätta för honom vad du är ute efter, visa gärna bilder på möbler etc du sett och vill ha, begär pris och beställ sedan av honom.! 🙂

Om jag visste att han fanns den dagen vi startade att inreda lägenheten så hade det besparat mig massa tid. Det är tack vare vår jätte trevliga granne Eva-Lena som jag fick kontakt med honom för hon har beställt en hel del av honom och varit super nöjd. (tack snälla Lena för hjälpen!!)

Jag & Johanna var tillbaka till butiken häromdagen och gjorde lite kompletterande beställningar. Ett exempel på hur proffsig och trevlig han är kommer här: Jag hade med mig "stjärnknoppar" som jag shoppat på "Evason" och som jag önskade att han skulle montera på en bit trä så att jag får en list där jag kan hänga väskor etc precis innanför dörren i lägenheten.

Då han ser stjärnan säger han: "jag kan göra likadana för en 3:e del av priset till dig så jag behåller den ena också kan du returnera de andra."  🙂

Vi får vår första leverans från dem imorgon, jag längtar! 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Min nya favorit butik: “Intercraft”.”

 1. Anne says:

  Hur har ni råd?!!

 2. Maria says:

  Men visst är det tur (och lärorikt)att man kan lära sig av sina “misstag” ? 🙂 Låter verkligen som om det är super bra kundservice där nere, härligt!

 3. Lattemamman says:

  Åh, jag tycker att du har en ursöt klänning på dig! Du (och Johanna)är visserligen alltid fin, men denna tilltalade mig lite extra! Var kommer den ifrån?

  Kram från lattemamman (som är så avis på din härliga miljö)

 4. This is my first time i visit here. I found so many useful stuff in your website particularly its discussion. From the tons of responses on your articles or blog posts, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the very good work.

 5. Can anyone help me find a Latex Foam Topper?

 6. sesli sohbet says:

  Great! Thanks for post

 7. good quality post thanks

 8. I enjoy reading this nice website! Read new fascinating news regarding Property in egypt and Egypt real estate Bye bye!

 9. video izle says:

  Ohh very much thanks admin

 10. Patato says:

  How is it going? I just enjoy eating vegetables especially patatos , Thanks!

 11. my blog says:

  Awesome details, many thanks to the writer. Its comprehensible to me now, the usefulness and significance is overwhelming. Thank you once again and good luck!

 12. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 13. re comments really that big a deal?, buy meridia online, [url=”http://meridia.groupsite.com”]buy meridia online[/url], http://meridia.groupsite.com buy meridia online, 316181,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *