Min nya favoritbutik heter DAISY!


Idag provade jag bl.a. super SNYGGA toppar från danska Rosemunde, en pälsväst som passar till "allt" (även till kyliga sommarkvällar..) och ursnygga armband från Otazu.  Och en HAPPY suprice: Idag startade DAISY med -30% på ALLT !!

Jag blev helt ÖVERLYCKLIG då jag klev innanför dörrarna på butiken DAISY på Vinderen i förra veckan. Vilken SKATTKAMMARE för oss shopping-glada girls ! 🙂  (här finns bl.a. Odd Molly, Lexington Clothing, Chill Norway, Burberry, Juicy Couture m.fl.  m.fl. )

Butiksägarinnan var kund hos mig på Gizmo & Co och hon är världens trevligaste och idag var jag på besök i butiken i ett par timmar och fotade för att kunna visa er , mina kära bloggisar, ett urval av allt fint hon har.

Men –  p.g.a. min förfärliga ögoninflamation (den blev värre då jag tog ut linserna ? märkligt… ) så känner jag att jag inte orkar sitta och skriva så mycket vid pc´n i kväll och det BEKLAGER jag verkligen så – jag får helt enkelt visa er alla fina bilder imorgon. Hoppas på er förståelse för det. Presenterar även vinnaren i MyCinnamongirl tävlingen imorgon + Kamille Mor & Barn.

TACK för idag och TUSEN MILJONER TACK för alla råd & tips jag fått ang. mitt öga. Jag vet inte vad jag gjorde innan jag hade er bloggläsare? Ni är FANTASTISKA !!

P.S kvällens news: Linda Rosing är gravid .

Varma kramar ! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Min nya favoritbutik heter DAISY!”

 1. Kristin says:

  Vilken fantastiskt söt dotter du har! Det vet du nog redan men tänker det alltid när jag kikar i din blogg och kände att jag ville framföra det. 🙂

  Tack för en jättefin blogg! Du verkar vara en härlig tjej, och en toppenmamma!

  Önskar dig allt gott!

 2. Linda says:

  Krya på dig!! Hoppas att ögoninflamationen försvinner snabbt, snabbt! Krya på dig kram från mig

 3. Pethra says:

  Men visst har vi förståelse, du skall inte ens behöva be oss ha förståelse, oavsett hur ofta du uppdaterar din blogg så är det en fröjd att läsa. Så vila dig med gott samvete och krya på dig! Sitter själv med världens förkylning sedan över 1 vecka tillbaka som vägrar att bli någon bättring på så jag förstår dig helt och hållet!

  Hoppas solen lyser på er och att ni får en toppendag!

  Kramar

 4. Janicke says:

  Heia! Så flott blogg du har:)Har nylig oppdaget den. Når planlegger du å åpne nettbutikken din? (Oppfatter det slik at du går med planer om det,men mulig jeg har misforstått)

 5. jessica says:

  Åh, vad är det för märke på pälsvästen? Helt underbaaar!

 6. Petronella says:

  Undrar precis detsamma som Jessica! Vilket märke är det på västen???? Otroligt fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *