Min nya Gucci & ett trevligt möte!


Min nya parfym 🙂 När jag stod där i tax-free butiken och doftade på parfymer så hände en kul sak! Plötsligt kommer en super söt tjej fram till mig och säger "Anna-Stina?". Då visar det sig att det var en jätte trevlig bloggläsare som jobbar på SAS som kom fram och hälsade. Jag blev verkligen super glad! 🙂  (Du som kom fram till mig: jag är SÅ glad över att du kom och hälsade! och jag önskar dig den allra bästa sommaren! Kram.)

Min underbara Vera Wang parfym: "Princess" har tagit slut och plötsligt fick jag lust på någon helt NY doft så jag har sökt och sökt och sökt men det är verkligen inte lätt att hitta "the one" bland alla dessa parfymer i hyllorna…. Jag har provat flera hundra känns det som och de flesta känns för "mycket" och för "kraftiga" i doften på mig så jag började till slut att fundera på att välja Princess igen eller Angel (som är en annan favorit doft jag haft i flera år)…
 
Men den som söker finner..! För igår på Tax-Free butiken på Arlanda så stod plötsligt den här (relativt) nya parfymen från Gucci framför mig och så fort jag kände på doften så insåg jag att den var "THE ONE"! 🙂 Så lyckan blev total! och den fick självklart följa med mig hem.

Så nu har jag inte bara väskor, solglasögon och en katt som heter Gucci… nu t.o.m. luktar jag Gucci!  haha 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Min nya Gucci & ett trevligt möte!”

  1. Gucci har härliga parfymer!

    Här hemma doftar vi också Gucci, dock inte samma men säkert en lika god!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *