Min nya klänning / topp!


I tisdags var jag & Johanna med Lene & Co i Phuket Town och då hittade jag bla en FANTASTISK klädbutik. Ska berätta mycker mer om den dagen senare men fick lust att visa er klänningen /toppen jag köpte redan nu 🙂 Det är stora fjärilar med silverpaljetter och den blir fab till mina slitna jeans och ett par high heels. eller bara som den är så klart så länge benen är bruna 😉

Phuket kl. 13.10, torsdag, +34 grader i skuggan på verandan & knall sol!

Jag gick ut för att söva Johanna i vagnen men vad hände? Jo, hon hoppade ner i poolen istället 😉 så nu är jag bara uppe för att hämta handdukar och sätta på mig själv bikini och nu ska jag gå raka vägen ner till poolen och svalka av mig 🙂

Om exakt 2 minuter simmar jag i poolen…. lovely! 🙂

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Min nya klänning / topp!”

 1. jenny says:

  Jätte fin på dig,åh va brun och fin du är 🙂 Ha en underbar dag!!!

 2. Babs says:

  OJ vad fin klänning!

  Du är sååå vacker… hoppas du vet det!

 3. Pethra says:

  Vilken ljuvlig klänning och vilken fin färg du har fått! Önskar er en fortsatt härlig dag.

 4. Nettis says:

  Den var helt fantastiskt fin….(vill oxså ha)

  Ha ytterligare en underbar dag..

  Kramisar från Nettisen

 5. Pethra says:

  Vilken ljuvlig klänning och vilken fin färg du har fått! Önskar er en fortsatt härlig dag.

 6. Mira says:

  FANTASTISKT vacker klänning. vill mer än gärna höra om den nya butiken! =)

  Ha bästa dagen!

 7. josefine says:

  Du ser INTE sjuk ut darling, FAB som alltid!

  Pussiluss

 8. Angel says:

  Åh så söt,och du är jättefin verkligen.Hoppas ni får en skön dag och här i Sverige e vi avis.

 9. Anna-Lena says:

  Vad härligt ni har det! 🙂 Så kul att slappa och mysa så med dottern i den åldern! Snygg top/klänning!..

 10. Anna says:

  Vilken underbar klänning! Superfin! Ha en härlig dag och krya på dig!

 11. Det låter så skönt med värme och bad i poolen! Jättefin klänning förresten! 🙂

 12. Mia says:

  Wow ytterligare en vinnare! Jag föll pladask för din gröna HM-klänning. Du håller helt klart på att bli min nya stilguru! 🙂

 13. Camilla says:

  Hej vännen! Du ser super ut!! Ha en underbar dag och mys med varandra!! Många kramar fam Yngfalk

 14. sandra says:

  Hej tipsa mig gärna om den butiken !! Jag gillar inte phuket town så mycket men om det finns en bra butik så kan jag ju gärna ta mig dit ändå.

  Vart ligger den ?

 15. Tess says:

  Jag ska till Phuket ( patong) & Phket town över jul, så vill gärn aha tips på stränder, shopping & restauranger! Ska iaf till Nai harn beach samt Centrl festival & RFobinsson.mkt nyfiken på vad butiken heter & ligger 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *