Min nya rosa älskling !


Jag placerade pc´n mot bladerna bara för att storleken på den ska synas bättre. Den får plats i nästan alla mina handväskor (ja, förutom clutchen så så klart 😉  så nu kan jag blogga från café, flytplatser och beachen i Thailand. Lovely ! 🙂

Nu är det hög tid för mig att visa min nya FINA rosa älskling som jag fick i julklapp. Jag har önskat mig en ny pc SÅ LÄNGE (som ni vet 😉  eftersom min pc varit sjuk sedan den fick en Singha (öl) över sig i Thailand för nästan bra precis 1 år sedan och sedan den dagen har jag suttit och skrivit med ett externt Thai (!) tangentbord så ja, jag kan väl inte direkt påstå att det varit så smidigt att ta med sig pc´n på resor etc för den har varit så stor och klumpig (med det extra tangentbordet ) att den behövt en helt egen väska 😉


Pc + hårddisk är härligt rosa.

Så – därför är denna nya rosa lilla härlighet sååå välkommen i mitt liv och inte nog med att jag fick pc´n. Jag fick dessutom en stor härlig portabel skärm att koppla upp pc´n mot här hemma (så att ögonen får mår bra) och en ROSA hårddisk där jag kan lagra alla bilder etc. . TACK min älskade JIG ! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Min nya rosa älskling !”

 1. Helena says:

  VILKEN GULLIG BLOGG! :))

 2. dreamdoll says:

  Den va skiitsöööt !:D

 3. Josefine says:

  Den var helt fantastiskt fin gumman, en sån får jag önska mig om min mac somnar in =) NJUT att blogga ifrån den och ha en härlig söndag! PUSS

 4. adde says:

  Tänker faktiskt också skaffa en sån.. så du får säga om den är bra eller inte 😀

 5. Emma says:

  Gud vilken snygg!

 6. Isabell says:

  VILL HA!!!!!!!!!!!!!!

 7. smidigt som tusan, ju. då kan man kanske få följa din thailands-vistelse 😉 önskar du kunde plocka med mig i bagaget!

 8. Ida says:

  Vilken modell är det? Blev såå sugen på att köpa! 😀

  Vore jätte snällt om du ville dela med dej av det! Tack även för en suuuper mysig blogg! You make me Happy! 🙂

 9. Sara says:

  vilken underbar liten sötsak! 😀 Jag har också en rosa, det är min ögonsten ^^

 10. Hanne says:

  Den fikk jeg også til jul av min elskling, den er sååå fin:)

 11. Anonymous says:

  Ha en trevlig kväll! 🙂

 12. Åh vart fick du tag på en rosa hårddisk?

 13. Emily says:

  Jag har en likadan hårddisk, rosa såklart! 🙂 Den är himla bra, och himla fin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *