Min ögonsten.

Allmänt

168397-1028
Sessan precis innan vi gick hem från dagis idag.

Ååå vad det var mysigt att hämta hem mitt hjärta idag. Hon satt där så sött och lekte då jag kom dit  och det värmde mitt mamma hjärta när hennes "dagis fröknar"  sa att "Johanna är en väldigt trygg flicka som är glad hela tiden och tycker om att leka med de andra barnen". 🙂 Ååå jag blir så STOLT av att höra sånt! 🙂

En av de andra barnen hade fått feber och skulle få gå hem för dagen så nu håller jag tummarna för att inte min sessa blivit smittad. Det är väl det som är baksidan med dessa dagis, om en är sjuk så är alla sjuka…

Nu står mitt hjärta och drar mig i benet, bäst jag ger henne uppmärksamheten hon förtjänar. Också ska hon få mat och sen ska vi förhoppningsvis hinna möta upp Josefine & Elian en liten stund. Om vi är effektiva tjejer nu så klarar vi det 😉

P.S idag hade hjärtat ätit bra på dagis. Super!! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Min ögonsten.”

 1. Angel says:

  Liten sötnos,vad duktig hon är på dagsi ja det är väl det därm ed sjukdomar som är värst får hoppas sessan har ett bra immunförsvar =)

 2. Malin says:

  Jag bodde i Norge i 2 år då jag var 19-21 (är 24 nu). Vi bodde vid Holbergs Plass och jag gick förbi den barnehagen Johanna är på nästan varje dag. Och Rust tyckte jag jättemycket om! Så kul när man läser och känner igen sig! 🙂 Johanna är bara FÖR söt!! 🙂

 3. Jessica says:

  vilken sötnos 😀

 4. josefine says:

  Självklart är hon sån, hon är lik sin mor =) SÖTNOSEN! Skönt att dagis passar henne i smaken SÅ bra =) Stor kram o njut lövbiffen *avis* 😉

 5. AnnaStina says:

  Angel-
  Ja, jag hoppas att hon har ärvt mitt immunförsvar för i så fall innebär det att hon aldrig blir sjuk 🙂 Kram 🙂
  Malin-
  Så kul att jag rör mig i dina gamla kvarter på dagarna 🙂 Jag har ännu inte ätit på Rust men ser fram emot att göra det en dag snart. Är SÅ glad att det ligger en så fräsh restaurang så nära dagiset 🙂 Det betyder mycket för en city mama som mig 😉 Kram! 🙂
  Jessica-
  Tack 🙂
  Josefine-
  Du är den snällaste och sötaste och mest omtänksamma vännen. TACK för att du är du! Kram!! 🙂

 6. Anna says:

  Vilken fin tjej du har 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *