S.T.O.C.K.H.O.L.M.

Allmänt

e435d425acce06be4e82e6634c7af0e2

Tusen 1000 miljoner t.a.c.k. för alla fantastiskt peppade kommentarer senaste dagarna. Love you all!

Glad lördag sweeties! 

Åh vad jag har mycket att berätta för er! Hur mycket som helst! Men, det långa inlägget tror jag tyvärr måste vänta till måndag för idag vaknade jag s.u.p.e.r. förkyld så är inte alls i form. Så himla trist. Har känt att jag haft något på G för jag har fått sitta med en halstablett i munnen non-stop på studierna för att inte hosta hela tiden så ja, jag blev inte helt överraskad då jag vaknade med täppt näsa, feber och rinnande ögon på morgon. Det är verkligen fascinerande det där, hur kroppen liksom väntar ut rätt läge att bli sjuk.  Eller rätt, och rätt, det passar så klart aldrig, men ni förstår vad jag menar. Bättre att vakna sjuk idag än igår !

Men för att stilla er nyfikenhet litegrann så kan jag berätta att det är en utbildning till Diplomerad Coach som jag startat. I Stockholm (vill lära mig nytt på mitt eget språk, bäst så känner jag) så jag kommer att resa mellan Oslo – Stockholm ett antal gånger i vår innan jag är färdig i slutet av maj.  Och vet du – det känns SÅ fantastiskt spännande & inspirerande att vara igång för detta är något som jag gått och funderat på att göra i över 8 (!) år!  Åh den känslan då jag äntligen satt där kurs-salen och var igång. Jag blev helt tårögd… !  Också hade jag ju en privat kick-off med Carola på Cirkus i onsdags. Ja, alltså det var inte bara jag som var där, men jag gick ensam, och såg det som en perfekt start på min nya resa och den energi som Carola bjöd på sitter i ännu. WoW! så bra hon är! Och den HÄR låten har fastnat i mitt huvud (hon körde många låtar från Så mycket bättre). Blir glad av den! (jag vet, har länkat till den förr… men den är värd att höra igen!).

Men du, nu startar jag med att blogga min onsdag så tar jag allt om utbildningen senare! 🙂

11033194_10152676902730796_418847866545203049_n

När jag kom till Gardemoen så kom jag på att jag glömt min bok hemma och jag hade redan alla magasiner jag hade lust på hos Narvesen så  – jag trippade in på bokhandeln och hittade den här. Hade inte hört talats om den tidigare så det var en stor surprise då jag öppnade boken på flyget och upptäckte vilket coolt sätt den är uppbyggd på. Love it! 

11034226_10152676905895796_8653254009011688172_n

Efter en snabb (svettig) runda i ett provrum  på Åhléns så mötte jag upp min bff. Vi har varit bästa vänner sedan typ 8:e klass och varje gång vi möts blir jag så glad!

10982796_10152676904895796_2702103345956583053_n

Vi åt världens godaste lunch på Tures, som vanligt. Det har blivit vår grej att gå dit och det finns inte godare köttbullar så, om du är i Stockholm: gå till Tures och beställ in det! Jag lovar att det är magiskt gott! 

65092_10152673304040796_2857649747958176677_n

Efter den härliga lunchen blev det en tur till denna u.n.d.e.r.b.a.r.a. butik. Herregud så fin den är! Jag vill ha ett helt berg av askar!

11024741_10152676959350796_5459387354660865637_n

Och ingen Stockholmstur utan ett besök hos Svenskt Tenn. Som jag älskar den butiken! Och när jag såg den här rosa puffen fick jag big cravings…. jag vill också ha en rosa vacker puff i vardagsrummet. Och precis runt hörnet från Svenskt Tenn bor min bästa Lotta så, jag sladdade förbi där för lite bubbles (och klädbyte) innan jag skulle ut till Cirkus. Så himla mysigt!

11050685_10152676955930796_8633863059131802194_n

Sen hade jag som sagt kick-off med Carola och jag hade en super bra plats och jag stod upp och dansade nästan hela tiden. Vilken tjej alltså! Jag tar av mig hatten….!  (men p.g.a. ljuset var det i.n.t.e. lätt att knipsa bra pics). 

Min onsdag avslutades med att jag checkade in hos min kära moster med mann och där stod gästrummet och väntade på mig. De är verkligen världens snällaste.  Och det komiska är att jag bodde hos dem sist jag studerade också, då till Diplomerad Marknadsekonom i Uppsala (jag pendlade Luleå – Uppsala 1 gång / veckan i över 1 år), och det är typ 20 (!) år sen!

Nej, nu måste jag försöka orka ta mig ut och handla innan jag hoppar i myskläderna och lägger mig på soffan. Blir en soooft lördag på mig (måste, måste, måste bli frisk!) också Mello så klart. Åh som jag längtar!  Har du någon favorit inför kvällens “andra chansen”?

Önskar dig en härlig lördag!

Nu skiner solen i Oslo – lovely! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “S.T.O.C.K.H.O.L.M.”

 1. Titti says:

  Kul att du börjat med något som du länge funderat på.
  För egen del har jag nog studerat klart!
  Carola kommer till Umeå i maj….skulle vara kul gå dit.
  I juli blir det Diggiloo.
  Kram Titti i VARMA Thailand.
  Har ingen koll på andra chansen!

  • gizmolina says:

   Ja, detta känns verkligen super kul! 🙂 Om Carola kommer till Umeå i Maj så bara m.å.s.t.e. du gå dit! men skynda i så fall och checka biljetter för hon sa att hela turnén är helt utsåld. Konserten jag var på var en xtra föreställning så jag hade bara flax att jag fick 1 plats!

   Njuuuut Thailand Titti! Kram!

 2. Helene says:

  Hej,
  såg dig när du forsade fram på drottninggatan igår med resväska. Hann inte säga “lycka till med din utbildning” eftersom du såg ut att ha bråttom, så jag säger det här istället: LYCKA TILL!

  • gizmolina says:

   Åh sprang jag förbi dig? Synd vi inte fick tid att hälsa! Jag var på väg från utbildningen till flygtåget och ja, det var minst sagt lite brådis 😉 Men stooooort TACK för lycka till Helene! Det värmer!

   Önskar dig en härlig kväll & helg! Kram!

 3. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  WoW vad häftigt att få göra något du drömt om så länge! Du ÄR en sann inspiration för alla, vill man så kan man, det finns inga hinder! Kul att få hänga med på din resa KRAM och ha en underbar helg ♡♡♡

  • Åh tusen miljoner tack för fantastiskt fina ord och peppande feedback Lotta! Nu gjorde du verkligen min kväll här ska du veta! T.a.c.k.!!! 🙂

   Önskar dig en festlig Mello kväll och en riktigt skön söndag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 4. Mona says:

  Du är rätt person till detta LYCKA TILL!
  Carola är en fantastisk människa och artist,
  den rosa pallen är en riktig goding.
  Kram!

  • Men åh så snäll du är Mona! Tusen 1000 t.a.c.k. för underbara ord.De värmer mitt hjärta! 🙂 Och ja, Carola är helt klart i en klass för sig! Sen måste jag försöka hitta en rosa pall i bättre prisklass… hörde att Åhléns kanske har… får kollas upp!

   Önskar dig en fortsatt fin kväll och en härlig söndag! Kram!

 5. Maria says:

  Hej!
  Att coacha kommer att bli en perfekt arbetsuppgift för dig! Du gör det ju redan så bra i blloggens format

  • Maria says:

   Oj, inlägget blev inte riktigt klart:
   Du coachar redan så bra i bloggens format i mitt vardagsliv m krävande yrke o barn

  • Maria says:

   Oj, inlägget blev inte riktigt klart:
   Du coachar redan så bra i bloggens format i mitt vardagsliv m krävande yrke o barn

   • gizmolina says:

    Tusen miljoner tack för peppande feedback och fina ord Maria! Nu blev jag riktigt glad! 🙂

    Önskar dig en härlig söndag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 6. karin says:

  Åh det kommer bli bra detta, passar ju dig perfekt, blir alltid på bra humör när jag går in o läser din blogg, kram o Lycka Till:)))

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner t.a.c.k. för fina ord och fantastisk feedback Karin!Åh nu smiler jag från öra till öra… ! 🙂 och dina peppande ord inspirerar mig till att blogga ännu mer!

   Önskar dig en riktigt härlig söndag! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *