Min pool premiär?


Miss Sixty.

Kanske det är så här jag ska se ut då jag gör min entré vid poolen på vår resort i Thailand då vi kommer ner dit i november?   eller kanske inte… ! 😉

Mitt hjärta somnade sent i kväll efter en super mysig kväll då vi bl.a. poppat popcorn 🙂  och nu är det dags för Grey´s här.

Hoppas att du har en jätte mysig kväll !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Min pool premiär?”

 1. Lotta says:

  Du skulle göra succé, helt klart! Mysigt med myskväll och popcorn, vi har tjuvstartat med pepparkakor här, mums!

 2. V says:

  detsamma! 🙂

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du go underbara AnnaStina.

  Jag skulle jätte gärna åka med dig och din underbara dotter till underbara drömlandet.Hoppas att ni kommer få det så jätte bra i drömlandet. Jag skulle gjort som du om jag hade mycket pengar på mitt konto.Hoppas att du avslöjar snart när ni åker.MÅNGA BAMSE KRAMAR Madelene,Emma.

 4. jennifer says:

  november =) härligt, de skulle passa dig perfekt 😉

 5. TILDA says:

  Härligt med lite äldre som bloggar också! 🙂

 6. jenilita says:

  det va skit snyggt:) ska du köpa det?

 7. christine & Alice says:

  hej! en helt annan fråga! jag tänkte göra en sån adventskalender som du gjorde förra året till johanna till min dotter alice. den iden som du fick ifrån panduro med änglavingarna. jag undrar bara hur du fick upp alla påsar med paket i taket, inte så roligt att göra massa hål i taket…i vårsta fall går det väl, vill absolut ha den! tack för svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *