Min prinsessa igår.

Allmänt

168397-1406
Det är synd att inte bilbarnstolen går åt andra håller för då hade vi kunnat titta på "Fifi" på dvd när vi är ute och åker bil..  skärmarna sitter tyvärr i hennes nacke nu…

Så här glad var min prinsessa igår då vi kom fram till Gardemoen. Hon såg ut att tycka att det var SÅ KUL att vi skulle ut och resa för hon älskar ju människor så flygplatser & flygplan är underbara ställen för henne för där finns det hur många som helst att vinka till & flörta med 🙂

Det var en LYX att JIG kunde vara med oss hela vägen fram till säkerhetskontrollen för det är inte alls lika lätt att resa ensam med hjärtat utan baby björn (jag hade med mig den men använde den inte, hon är så tung & stor nu..).  Det blir nämligen lite små tungt att hålla henne + handbagaget i de låååånga köerna till säkerhetskontrollen. Jag önskar att de hade en "expressfil" för oss med barn + för äldre människor och andra som behöver det. Jag tror vi är många som gärna skulle betala några kronor extra för det. Så – det blir dagens tips till säkerhetsavdelningen på Gardemoen! 😉

Hela vår resa gick i alla fall hur smidigt och bra som helst. Johanna var , som vanligt då vi är ute och reser, en ÄNGEL heeeela vägen från Oslo till Luleå. Och jag blir stolt mamma då jag får höra av andra runt omkring oss på resan att hon är unik som inte skriker högt (vid start / landning), sitter oroligt i stolen eller på annat sätt visar sitt missnöje. Istället så sitter hon i mitt knä och vinkar och skrattar till alla och läser sin bok och dricker lite vatten och bara myser. Det gör vår resa till ett nöje! 🙂

Nu har min mamma gått ut med en sovande sessa i vagnen och jag ska göra mig klar för dagen och gå ut och möta upp dem. Det är så lyxigt att få fixa till mig i lung & ro så jag bara njuter 🙂   Jag är glad att jag tog med "dunpåsen" till Johannas vagn för den behövs här uppe i den friska Luleå luften.

Skriver mer senare då är tillbaka hemma! 

Nu fångar vi dagen och går ut och shoppar oss något fint tycker jag! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Min prinsessa igår.”

 1. Carin says:

  Hej!
  Jag läste i tidigare inlägg att du äger en perserkille (och att du haft en tidigare oxå)…
  Vi var på kattutställning i dag & hittade världens sötaste perserpojke (“röd” & 16 veckor gammal) som var till salu.
  Vad skall vi tänka på vid köp?
  Katten är chippad, vet.besiktad, vaccinerad mot kattpest & kattsnuva, stamtavla & Swerak-reg.
  Ngt mer?
  Vi skall isf hämta honom nästa helg… Jippi!
  Kram Carin

 2. Kan tänka mig att det är kallt där uppe för det är kallt även i Sthlm!

 3. Lea says:

  Njut av vistelsen här uppe i norr.
  Visst är det skönt med kyla!!!
  Hoppas du har haft en trevlig dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *