Min senaste Lexington shopping.


Annons i senaste Sköna Hem.

Jag älskar verkligen svenska Lexington ! Deras annonser & produkter är alltid lika FRÄSHA och inspirerande och jag går ständigt runt och har lust på nya sängkläder från dem, eller nya kuddar, eller nya … ja, alltid är det nåt ! 😉

 
Min senaste Lexington shopping ägde rum hos Daisy häromdagen (där pågår salg nu, -50%). Linnet/singletten kommer jag att matcha till jeans-shorts & slitna jeans och väskan får hänga med till beachen i sommar

Nu står ett par nya kuddar från sommarkollektionen högt på önskelistan…   (Någon som sett dem på salg någonstans ? )

Vi har precis ätit god yoghurtglass (jordgubb = rosa så klart 😉 ute på balkongen och jag har bestämt mig för att inte känna någon "vimåstegåtillparkenstress" istället myser vi och ska iväg ut och äta middag med goda vänner senare.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Min senaste Lexington shopping.”

 1. Anonymous says:

  Helt enig! Lexington er helt komplett 🙂
  Man blir så glad av å se alle annonser, vil jo gjerne ha alt!

  -Lene-

 2. Liv says:

  Popup bildene dine fungerer ikke…

  Liv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *