Min sessas nya leksaker.

Allmänt

168397-1032
I den söta "Tittut" boken är det sider som man viker ut och olika material för sessan att ta på. Hon gillar den boken jätte mycket! 🙂

När vi var i Göteborg så shoppade vi lite nya saker till sessan 🙂

Mitt hjärta ÄLSKAR böcker, kan sitta och bläddra i dem hur länge som helst, så vi köpte en Fifi bok och den som redan blivit hennes favorit : "Tittut! jag leker".  Eftersom vår TV inte fungerar just nu (pga att vi kopplat in ny dekoder) så passade jag på att sätta på hjärtats nya DVD: "Molly och Panda" men – nej, "Fifi" ska det vara 😉  Den söta Fifi dockan är hon glad i och den lilla Fifi bilen är såå kul för den låter och åker över golvet i raket fart 🙂

Nu har det varit ovanligt mycket "Johanna shopping" här på bloggen igår och idag så imorgon fokuserar jag på "Anna-Stina shopping" istället! 🙂  En mix ska det vara.!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Min sessas nya leksaker.”

  1. Anna says:

    Underbart med mer annastina-shopping. Du har en så härlig klädstil som passar så väl in på min egen så jag är glad att jag hittat en blogg som visar mycket kläder som känns så rätt. TACK!

  2. AnnaStina says:

    Anna-
    Tack så jätte mycket snälla du. 🙂 Nu piggnade jag till då jag läste ditt inlägg ! 🙂
    Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *