Min sötis.

Allmänt

168397-2144

Så här såg Johanna ut då hon flörtade med alla som skulle med Oslo flighten då vi var på väg hem från Stockholm i lördags.

Nu ska jag duka av bordet här och fota dagens shopping så återkommer jag snart igen… 🙂 Det är föresten alltid lika kul att se vad Sveriges vackra prinsessor har på sig på Nobelfesten och de är alltid lika vackra. Också måste jag säga att Petra Nordlund från TV4 har en super läcker klänning på sig i kväll!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Min sötis.”

 1. monica says:

  Blir alltid sittende å smile når jeg ser slike gode bilder av Johanna. Hun er virkelig bedårende. Ønsker deg og dine en fantastisk tur til deres “andre hjem”. Blir artig å lese bloggen din derfra. Ha en fortsatt fin kveld…du har vel mange timer igjen av den i våken tilstand…andre er snart i ferd med å krype til køys =)

 2. Jenny says:

  På tal om nobelfesten såg att ni oslo har kändisar på besök=) Al gore är där och tar emot fredspriset och jag såg också Uma thurman pratade med tv 4 så ni har lite nobelfest också:) Vi i stockholm får inte se såna kändisar inte.
  Hoppas du haft en mysig kväll=)

 3. Emma says:

  Tack Tack Snälla AnnaStina! Supergulligt och personligt med ett litet brev till vagnen jag fick av dig:) Min sambo,Nicklas, som hämtade vagnen på Sture, tyckte de va sååååååå gulligt att han va
  tvungen att öppna brevet i bilen direkt o läsa högt för mig:)

  Sen skulle han försöka – obs försöka – fälla ihop den…åhhh va ja skratta när han ringde mig efter fem minuter utan resultat…Sluta med att han fick fälla alla säten …hihi..i en Audi Combi..
  Fint! Och TACK snälla du! Vi ska ha den som extravagn till min brorsdotter som bor i Göteborg så de passar bra när hon hälsar på spontant:)
  Tack än en gång goa du!

  Må så gott i Thailand!

  //Kram Emma

 4. Jenny says:

  vad stor hon har blivit! på den här bilden har hon inte alls “bebis-looken” kvar om du förstår vad jag menar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *