Min sötnos.


En trött tjej. Favorit outfiten är body, klänning och kofta också strumpbyxor & tights till. Bekvämt & skönt !

Så här såg det ut här hemma tidigare idag. Min sötnos satt klar med handväskan i handen och väntade  på att få på sig ytterkläderna innan vi körde till dagis. Hon var en ovanligt trött tjej eftersom hon vaknade så tidigt idag.

Nu ska jag äta frukost här och börja fixa det som står på dagens "att göra lista".

Det är underbart med FREDAG ! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Min sötnos.”

 1. Angel says:

  alltid så härligt att besöka din blogg

 2. Stina says:

  Så söt hon är Johanna! Likadan klänning som min prinsessa har idag tror jag visst =) Vad har ni för planer till helgen? Här ska vi testa nya pulkan hade vi tänkt =) Ha en skön fredag! Snöiga kramar från Luleå

 3. Jessica says:

  Håller med, det finns inget härligare än fredagar 🙂

 4. elin says:

  åh va söt 😀

 5. Annelie says:

  Fredagar är den bästa dagen på veckan! Passa på att baka några goda muffins med era småttingar i helgen.Gå in på http://www.muffins.se för bra reccept.

  Ikväll är det ju Idol också, Kevin är så bra! Glöm inte att rösta på honom 🙂 !

  Nu myser jag vidare i regn och rusk och ser fram emot att familjen snart är hemma.

  Ha en super-weekend och var rädd om varandra!

 6. Stina says:

  Jag undrar om du kan tipsa om err par härliga upplevelser i Thailand? Ni har ju varit där under så lång tid och nu ska jag & min sambo dit i ca tre v och det finns ju en uppsjö av öar och ställen man kan åka till, så jag tänkte att du kanske kunde bidra med någon/några tips om ställen som är extra vackra (vi är båda studenter just nu så det kan inte kosta fööör mycket bara 🙂 )& även tipsa om var man kan köpa billiga kläder med kvalitet?

  Tusen tack på förhand och för en härlig blogg!

  Stina

 7. denise says:

  trevlig helg:)!

 8. Har lämnat svar nu./M

 9. Fairy says:

  Jag vill bara komma med ett litet tips:

  Jag tror att "Mora Träsk" och deras häftiga barnvisor skulle vara nåt för Johanna som gillar att röra sig till musik!

  Deras "Tigerjakt" är ju bara förkul!

  Då får hon med sig lite svensk kultur på samma gång !

  Den finns på YouTube om ni vill kolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *