Min Stockholms shopping!

Allmänt

168397-662

Den här svarta tunikan från "Day – Birger et Mikkelsen" shoppade jag på "Day" butiken på NK. Tyvärr är det inte så lätt att se detaljerna på ett svart plagg på ett foto… men den har små fickor och flera små knappar fram och liten volang kant.. Den blir perfekt med leggings eller slitna jeans och stövletter ! 🙂

Den fanns i vitt också och det lockade i sommar värmen men… snart är hösten här och då är det svart som gäller! 🙂

Det vackra halsbandet ska jag berätta mer om en dag snart…! Det är från mitt "businessmöte" jag hade i Stockholm. 🙂

Shopping makes us happy!! 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Min Stockholms shopping!”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  Vad gav du för den? Tittade på Day igår men såg inte just denna.

 2. AnnaStina says:

  Hej du! 🙂
  Jag blir alltid lika glad när du skriver till mig! 🙂 Och GRATTIS till den snygga H&M tunikan! KUL att du fick tag i en! 🙂 Jag ska svara på alla inlägg i kväll är målet men just nu håller jag på att natta min sessa. Har en liten “paus” bara då JIG får hoppa in som min “stand in” 😉 Tunikan kostade 1.199kr. De hade den i svart + vitt på NK och på “Riddargatan 12” hade de den i brunt såg jag. Oj, ledsen sessa här, måste gå. Önskar dig en mysig kväll!
  Kram! 🙂 Och föresten – var i Bromma bor du?

 3. Mamma till två små pojkar says:

  Hej 😉 Tack, det är så kul att skriva till dig! Ja, tunika verkar helt underbar, DAY har så vackra kläder! Såg du den bruna tröjan i silk med puffiga ärmar och så kunde man göra en liten rosett vid halsringningen, också jättevacker! Vi bor nära Södra Ängby i Bromma. Men kommer inom kort att flytta tillbaka till Hammarby Sjöstad.

 4. AnnaStina says:

  Hej igen! 🙂
  Nej, den tröjan såg jag inte? Vi var bara innom där “i farten”, såg tunikan, shoppade och gick 😉 Jag har alltid gillat “DAY” kläder och tycker även att Malene Biger gör massa fint! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *