Min stora gravidmage.


Nicole Kidman med baby i magen.

Phuket kl.21.10,  tisdag kväll, + 30,5 grader.

Det här måste vara den minsta gravidmage som finns?!  Alltså kan det verkligen vara en baby där inne? Det vore ju en sak om hon var 2 månader på väg, men jag tror hon är närmare 6 (?) månader på väg om jag inte tar helt fel?

Själv var jag stor som "ett hus" då jag var gravid så till er som tror att ni kommer att gå runt och se ut som Nicole när ni är gravida så vill jag visa er hur jag såg ut så ni får något att jämföra med 😉

Thumbnail
Här var jag väl i och för sig lite längre på väg än vad Nicole är, men ändå, SÅ mycket skiljer det inte i tid…men det skiljer i storlek 😉

En av de saker jag saknar allra mest nu då vi är i Thailand är att jag inte kan följa min käraste, underbaraste vän Kjerstis tid som gravid. När vi reste så kunde man inte se på henne att hon hade ett litet mirakel i magen, men nu vet jag att det syns för det är inte så många månader kvar till den lilla ska titta ut.  Jag önskar SÅ att jag var närmare så att jag fick följa magen på nära håll men jag är samtidigt oerhört glad för att det finns sms & e-mail! 🙂

Kjersti, vännen: jag saknar dig massor och jag LÄNGTAR till vi ses igen. Du är en fantastisk vän som jag är glad över att jag har i mitt liv! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Min stora gravidmage.”

 1. Det var viss skilnnad på era gravidmagar ja 😉

 2. Karolina N says:

  Jo visst är det skillnad! Hon måste ha räknat fel i kalendern ju!;) Som Nicole såg jag ut efter två månader med andra barnet!! Kram

 3. Sandra says:

  Så fin du var gravid!! I natt drömde jag att jag träffade dig i Thailand, har själv rest runt en del där. Är man bloggberoende då? 🙂 haha! Fortsätt njut av ert thailandliv! Kram

 4. Evelina says:

  Det kan man lugnt fråga sig!! Ha det jättebra där borta i Phuket – ser jättehärligt ut!!:D

 5. Pethra says:

  Vilken minimage. Själv var jag som dig, stoooor & jätte svullen av vätska :o(

 6. elsa says:

  Något som är säkert är i alla fall att hon är väldigt vacker!

 7. Emma says:

  Tänk att en liten Johanna gömde sig i den där jättemagen! /Emma

 8. Nina says:

  Ojojoj, vilken bamsemage! haha ;D

 9. Stina says:

  Åh vad toppenfin du var som gravid! Det ser jättehärligt ut. Jag saknar min gravidmage. Kram

 10. Nelly says:

  håller verkligen med stina, va lycklig o vacker du ser ut på bilden! riktigt härligt. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *