Min underbara mormor..

Allmänt

168397-228

Här är jag och min underbara mormor på hennes stora dag! 🙂

Efter ett par dagar sängliggande tog de faktiskt upp henne i hennes stol dagen till ära och det känns jätte kul både för henne och för oss som var där. Att vi besökte henne bidrog till att hon piggnade till och det värmde mitt hjärta….

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Min underbara mormor..”

 1. Angel says:

  så fin bild…

 2. josefine says:

  ååå så fin hon är, du med vännen!

 3. Jessica says:

  Jag blir lycklig när jag ser er två tillsammans !!
  Jag är verkligen glad att hon mår bättre nu.
  Mor och farföräldrarna är ju en sån stor del av ens liv.
  Jag sa alltid till min Morfar när han på slutet sa att han inte vara till besvär för oss (som äldre ofta säger)
  – “Utan dig kära Morfar hade jag aldrig funnits. Jag önskar att du kunde vara med mig hela livet. Du har gett mig SÅ mycket, jag önskar att jag kunde få dela med mig av mitt liv även nu när jag är vuxen. Vi har mycket att ge varandra”
  Jag önskar SÅ att han hade fått träffa våran lilla sessa…..
  Tänk att din kära Mormor har träffat sitt barnbarnsbarn, det betyder säkert massor för henne.
  Massor av krameli kramar från mig och sessan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *